7 weken oude baby dood aangetroffen door moeder

7
baby

In Suriname is een baby van bijna 2 maanden oud vanmorgen dood aangetroffen door de moeder. Het gaat om een vroeg geboren jongetje (33 weken), dat op 10 november 2021 ter wereld kwam.

De moeder ontdekte vanmorgen dat het kind niet meer bewoog. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en constateerde dat er geen sprake is van een misdrijf. Vermoedelijk is er sprake van wiegendood; vroeggeboorte zou de kans op wiegendood vergroten.

Het lichaampje is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden.


7 REACTIES

 1. Hier gaat mijn hart van huilen. Wiegendood is helaas niet veel aan te doen. Ik wens de moeder heel veel sterkte toe bij dit ondraaglijk verlies.
  gemodereerd

 2. Zielig voor deze ouders (verzorger(s), des te meer voor deze kleine baasje.
  Rust in vrede jongetje!!!!!!!! ( Een opa)

  wan boen sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Dit krijg je als ze de kindjes naar huis sturen voordat ze goed en wel gezond zijn. Heel triest je 1 ste kindje te verliezen.
  Laat het kindje goed aansterken. Gezondheidszorg is zo slecht in Su.
  gemodereerd

 4. De medische wetenschap kan tot heden niet verklaren waarom baby’s de wiegendood sterven. Dit verschijnsel is al heel oud.
  Baby’s die tijdens de slaap in de wieg overlijden, heeft niets te maken met de gezondheid van de baby’s. Het zijn juist gezonde baby’s die de wiegendood sterven.

  Ook volwassenen overlijden in hun slaap. Dan zegt men dat de overledene tijdens de slaap aan een hartaanval is overleden. Bij elk mens stopt tijdens de slaap het hart voor enkele seconden om daarna weer te gaan kloppen. Bij sommige mensen gebeurt dat niet en is die persoon overleden.

  Ouders gecondoleerd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.