zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVader DNA-lid Niesha Jhakry ook aangehouden na vechtpartij bij aanrijding

Vader DNA-lid Niesha Jhakry ook aangehouden na vechtpartij bij aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

De vechtpartij die gisteren te Nickerie uitbrak na een aanrijding heeft een staartje gekregen: de vader van DNA-lid Niesha Jhakry die door verhitte omstanders werd aangevallen en mishandeld, wordt zelf ook verdacht van mishandeling. Hij is dus slachtoffer maar ook verdachte.

Een man die tijdens de vechtpartij een barstwond aan zijn hoofd opliep, verklaarde dat hij op z’n hoofd is geslagen door vader Jhakry. Deze is zondag aangehouden door de politie. Naast de vader zijn er nog 3 andere personen in verzekering gesteld.

Ook wordt aan de aanhouding van nog eens 5 verdachten gewerkt. Een van de verdachten wordt zware mishandeling en openlijke geweldpleging verweten. De gemaakte videobeelden zijn doorslaggevend in deze zaak.

DNA-lid Niesha Jhakry heeft zelf ook aangifte gedaan; ze zou met de dood zijn bedreigd. Haar broertje ligt nog in het ziekenhuis.

Op nieuwjaarsdag reed een automobilist een groep bromfietsers aan. Deze man is een buurman van vader Jhakry, die toevallig met zijn zoon langsreed. Hij zou gezien hebben dat de veroorzaker door boze omstanders en familie werd aangevallen en besloot te stoppen en de automobilist te helpen.

Vader Jhakry en zoon werden daarbij ook aangevallen. Naar nu blijkt heeft vader Jhakry dus ook zelf iemand geslagen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Triest hooor dochter werkt hard voor land en aso parasieten vallen hun zo aan op Nieuwsjaardag al vader geslagen en dochter bedreigd . Net als in holland maar erger. Het is zelfs al op Nieuwsjaar dag mensen hebben al flinke Kater te pakken te veel drugs en alcohol gebruikt misschien. Ik weet het ook in Nederland nu staan kranten vol met ellende omdat ze een flinke Kater hebben gekregen van Kerst en Oud en Nieuw zulke mensen bestaan ook blonde hollanders . Ik zie veel voorbeelden van gekregen Kater in omgeving triest zijn dit soort mensen. Ik wens haar en haar vader veel sterkte. Haar loopbaan als politicus heeft nu een deuk gekregen.


    gemodereerd
  2. Verontschuldigingen aanbieden, schade vergoeden en laten gaan. Dat is ook bij de bewakers van Bokito gebeurd.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES