Familie snapt moord op 31-jarige Stephano niet

8
de 31-jarige Stephano van Engel
De 31-jarige Stephano.

De man die op oudjaarsdag in Rotterdam werd doodgeschoten is de 31-jarige Stephano. De vader van twee kinderen werd op 31 december op de stoep van zijn ouders doodgeschoten. De familie snapt er niets van. De dader is spoorloos en de politie is een groot onderzoek gestart.

Stephano ging naar zijn ouders in de Rotterdamse wijk Hillesluis om de jaarwisseling te vieren. Zijn moeder had uitgebreid gekookt. Zingend zou de familie met karaoke het nieuwe jaar in gaan schrijft het Algemeen Dagblad. Maar hij kwam daar niet aan omdat er meerdere keren op hem werd geschoten, hetgeen hem zijn leven heeft gekost.

“We begrijpen het echt niet. Waarom is zo’n jongeman uit het leven gerukt? Hij was een mooi mens. Een hardwerkende man. Vader van twee kinderen. Beleefd. Sociaal. Deed geen vlieg kwaad. Maakte geen ruzie. We weten echt niet in welke richting we het moeten zoeken”, zegt de familie tegen de krant.

De schutter zou zijn weggevlucht. Een getuige had het over een grijze auto. De politie doet buurt- en sporenonderzoek en hoopt dat meer getuigen zich melden.

UPDATE: De politie heeft zondagmiddag een 20-jarige man uit Rotterdam aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de dood van de 31-jarige Stephano.


8 REACTIES

 1. Onbegrijpelijk pas 31 jaar oud en wat een tragiek om op Oudejaarsdag aan je eind te komen. Aan zijn gezicht te zien was hij ook een integer mens. Sterkte nabestaanden.
  gemodereerd

 2. Als hij echt zo een voorbeeldige burger was waar niets op aan te merken viel daan rest maar 1 andere reden nl Hij wist teveel of heeft teveel gezien en moest uit de weg geruimd worden.
  RIP Stefano en sterkte aan de familie en andere nabestaanden.
  gemodereerd

 3. Aan zijn gezicht te zien was hij ook een integer mens.

  de grootste massa-moordenaars waren ook mensen die er gewoon uitzagen
  je opmerking is totale onzin en slaat nergens op.

  hier is vermoedelijk meer aan de hand dan de familie weet
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.