Vrouwen op nieuwjaarsochtend ontvlucht uit cellenhuis Geyersvlijt

7
Gevangenis
Voorbeeldfoto

In Suriname zijn twee vrouwen op nieuwjaarsochtend ontvlucht uit het vrouwencellenhuis van Geyersvlijt. Het gaat om Ancheline Bernandin en Simone Grantsaan.

Zij zagen kans uit het cellenhuis te gaan en middels het plaatsen van een matras via de schutting te springen. Na de ontdekking zijn alle eenheden gealarmeerd. De Surinaamse politie is begonnen de vrouwen weer op te sporen.

Ancheline B. was opgesloten ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen en Simone Grantsaan ter zake diefstal.

UPDATE: Bernandin heeft zich 11.30 uur samen met haar advocaat aangemeld. Zij is weer achter tralies. Grantsaan is nog voortvluchtig.

Op oudejaarsavond is Ali Hussain ontvlucht uit het ziekenhuis. Hij was aangehouden voor oplichting:


7 REACTIES

 1. Het justitieel apparaat in Suriname is een grote rommel. Pas nog scheermesman ontvlucht en nu vrouwen. Criminaliteit viert hoogtij. Maar Chan laat de ongeschikte minister van justitie op zijn post. President, gooi die rommel van ABOP uit de regering en zo snel mogelijk.
  gemodereerd

 2. Ze hadden jeuk met het oud jaar, en zijn ff op stap geweest voor
  ontspanning.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Wie raadt dat de enige superadvocate , ja, die met de achternaam , beginnend met een “Ne”, mag NIET meer raden. Want zij alleen krijgt mense vrij of uit de gevangenis. Me taigi , boiiiii.
  gemodereerd

 4. De reden waarom Bernandien en Grantsaam even “lucht” nodig hadden weet ik nioet maar ik ben in de ochtend mijn huis ontvlucht omdat ik “service” werkzaamheden moest gaan verrichten. Binnen twee uur was ik echter weer thuis.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.