Onrustig op meerdere plekken in Nederland tijdens Oud en Nieuw

4
vuurwerk

In Nederland is het Nieuwe Jaar zojuist begonnen. Op veel plekken is Oud & Nieuw zo goed en kwaad als het kan gevierd. Ook is er ondanks het vuurwerkverbod veel vuurwerk afgeschoten. Op meerdere plekken is het onrustig.

In Groningen is de Mobiele Eenheid ingezet. Brandweerlieden werden bij bluswerkzaamheden aan de Meerpaal bekogeld met vuurwerk. Daarop werd de ME ingeschakeld, die volgens de politie Groningen daarna ook bekogeld werd met vuurwerk.

Ook op andere plekken in het land was het eerder op de avond al onrustig. In het Zuid-Hollandse Moordrecht en het Friese Kollumerzwaag moest ook de ME ingezet worden. In die laatste plaats werd de brandweer ook bekogeld met vuurwerk.

In Amsterdam-Noord werden een paar pallets in brand gestoken. In de regio Rijnmond, in Krimpen aan den IJssel gingen een aantal deelscooters in vlammen op en in Rotterdam vatte een auto vlam aan de Kotterstraat. Ook is bij een schietpartij aan de Westerbeekstraat in de Havenstad een man overleden.

In Den Haag is de politie op oudejaarsavond op het Anna Blamanplein in Den Haag bekogeld door een groep jongeren. Agenten waren aanwezig om de brandweer te ondersteunen bij het blussen van een brandje. Ook werden meerdere scooters in brand gestoken.


4 REACTIES

 1. Beetje standaard daar met de wilde jeugd en relschoppende hooligans/vechtersbaasjes.
  Zal de komende jaren erger worden met al die polderterreur.
  gemodereerd

 2. Duidelijk verschil in normen en waarden en waar je de grenzen legt.
  In Suriname spreekt men van een onrustige nacht in Nederland. In Nederland was het een rustige nacht. Kennelijk beginnen nachten onrustig te worden in Nederland wanneer er doden en gewonden vallen.
  gemodereerd

 3. Het leven en ook oud en nieuwjaar vieren wordt onmogelijk gemaakt door de Overheid Roverheid. Ik maak al plannen om volgend jaar elders te vieren. In Nederland gedoe gedoe eindeloos niet normaal meer niets mag meer en het zal erger worden naarmate de jaren zullen verstrijken. Echt erg Mang . Autobranden is een traditie geworden in nederland net zoals klagen en klagen ook een zeer oude traditie in Nederland en bibberende klagende politie ook een eeuwenoud traditie Man Man.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.