Eerste Hoge officieren Opleiding KPA afgerond

1
Eerste Hoge officieren Opleiding KPA afgerond

Zestien functionarissen van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) in Suriname hebben de eerste Hoge officieren Opleiding Penitentiaire Ambtenaren (HOPA) met succes afgerond. De groep heeft uit handen van minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie haar diploma in ontvangst genomen.

De 16 geslaagden van de Hoger Opleiding Penitentiaire Ambtenaren zijn deze week bevorderd tot Opper Penitentiaire Ambtenaren. Vermeldenswaard is dat Imran Molai en Vidjai Hiera daarnaast ook benoemd zijn tot Penitentiaire Onderdirecteur.

Verder is onderdirecteur Joyce Pané-Alfaisi bevorderd en benoemd tot Penitentiaire Directeur, terwijl de penitentiaire ambtenaren Suresh Koendjibiharie, Barbara Ost en Chanderban Sewlall zijn bevorderd en benoemd in de rang van Penitentiaire Onderdirecteur.


1 REACTIE

  1. Vijf onderdirecteuren. Ik weet niet hoeveel gevangenen en bewakers er per gevangene zijn, maar het lijkt me overkill en ook nog duur. Ze zijn zeker bang voor hard werken.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.