Dinnershow in Live Entertainment Center stopgezet door politie

11
'Tables only' event in Flamboyant Park stopgezet
Poke was een van de artiesten op het podium.

De politie in Suriname heeft donderdagavond met assistentie van andere eenheden, een dinnershow in het Live Entertainment Center (Flamboyant Park) stopgezet. De aanwezigen werden bij de inval rond 20.30u verwijderd van de plaats.

Het ging om een ’tables only’ evenement, waarbij bezoekers een vaste zitplaats toegewezen kregen en een show konden volgen. De populaire Surinaams-Nederlandse artiest Poke was een van de acts op het podium.

Er werd muziek verzorgd door een live band en er waren ongeveer 150 mensen aanwezig. De organisator kreeg een boete van SRD 10.000. Volgens de autoriteiten is men, ondanks waarschuwing en afwijzing van de vergunningaanvraag, toch doorgegaan met de activiteiten.

De organisatie laat aan de redactie van Waterkant.Net weten dat er al maanden een goedgekeurd draaiboek ligt, waarin rekening werd gehouden met de diverse strikte coronamaatregelen. Daarom waren er ook alleen tafels beschikbaar zodat met in de eigen ‘bubble’ kon genieten van de show.

“Één dag van te voren cancellen, na het het maken van meer dan 100.000 USD aan kosten en zonder goed overleg, is not done” aldus de organisatie, die de werkwijze van de Surinaamse overheid betreurt.


11 REACTIES

 1. In ieder geval lijden 150 mensen in Suriname geen honger. 150 +1 want ook ik lijd geen honger.
  gemodereerd

 2. Ik ben allang van mening dat je zaken zo moet aanpakken. Laat de mensen hun feestje houden en hou controle of ze de covidregels in acht nemen. Zo is ht toch goed geregeld?? En openlucht. Nu dwing je mensen stiekem in een gesloten ruimte.
  De bussen zijn overvol, dat mag.
  Onderdrukking.
  Hoe lang ga je het volhouden?? Totdat de stad platgebrand wordt???
  Sur zijn suf, labiel en passief. Vecht vr je eigen rechten
  gemodereerd

 3. konsensi , jij paarse trol , jij bent de kluts kwijt , al die feestgangers zijn medeschuldigen dat covid zich kan handhaven , en die organisator hoefde maar 10 000 SRD boete te betalen , hij had 250 000 SRD boete moeten hebben en zijn bedrijf moet opdoeken hij is een vriend van covid en brengt mensen in gevaar , maar jij paarse trol zal het een worst zijn , lullemeier uit de bijlmer
  gemodereerd

 4. =Ja, als je de berichten volgt zou dit zeker gebeuren en Covid kent geen geld en schulden en discrimineert ook niet.
  gemodereerd

 5. Wat? Meer dan uso 100.000 geïnvesteerd en slechts 150 bezoekers. Elke bezoeker moet dus minstens uso 1.000 betalen om de kosten te dekken.
  Surinamers hebben dus geld. Ik geloof de klagers niet meer.
  gemodereerd

 6. Kwakoe van Helena Cristina , klopt wat je zegt er zijn genoeg surinamers die geld hebben , het zijn die lui die tussen 2010-2020 hebben meegeholpen om het geld van de echte Surinaamse bevolking te stelen , nou je weet wel welke groep dat is , een hint iemand die op leonsberg vertoefd is de leider van die groep
  gemodereerd

 7. Jij bent zeker de accountant van die groep want je lult wel heel veel onzin of je bent een kontlikker van de hollander gebleven? Ja meneer de hollander , nee meneer de hollander. Vertel eens.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.