dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid238 nieuwe coronabesmettingen; besmettingspercentage fors omhoog

238 nieuwe coronabesmettingen; besmettingspercentage fors omhoog

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn donderdag 30 december weer 238 nieuwe coronabesmettingen genoteerd. Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Er is donderdag in totaal 738 keer getest. Het besmettingspercentage bedraagt hierdoor 32,2%. Uit de update blijkt verder dat er nu 12 patiënten in de ziekenhuizen liggen en 2 personen op de IC.

Donderdag waren er geen coronadoden.

De cijfers van donderdag 30 december 2021:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Besmettingspercentage??😂😂 onbelangrijke informatie! Sterftepercentages aub!! Vandaag is 31 december.. Kunnen wij het percentage krijgen van de coronadoden van 2021 om te weten hoeveel “slachtoffers” dit killer virus heeft gemaakt? Vast niet


  gemodereerd
 2. Pffff…wat een drama word hier continu van gemaakt! Ik lees gisteren ook ergens, dat de minister van bibis notabene, weet te vertellen dat we rekening moeten houden met een total lockdown, indien men zich niet aan de regels houd. Wie bepaald de regels eigenlijk? En op basis waarvan denkt deze minister, om de vrijheid van de mens op zo een eenvoudige wijze aan banden te leggen.
  Covid is een machtig instrument van deze overheid geworden. De avondklok hebben ze geerfd van de vorige regering en gebruiken het gretig om zogenaamd het Volk te beschermen. Beschermen.. waartegen? Covid luistert niet naar een avondklok of naar een total lockdown.

  Verder is er geen ander middel die de regering heeft om covid een half toe te roepen. Investeren in de zorgsector, heeft geen prioriteit. De aanschaf van vaccins is niet haalbaar, we zijn afhankelijk van schenkingen. Er word totaal niets geinvesteerd om op welke wijze dan ook, de gezondheid van de samenleving te garanderen!

  Ook zal nog moeten gaan blijken in welke mate, deze nieuwe besmettingen dodelijk zijn. Omikron lijkt milder. En het bevreemd mij echt, dat we tijdens onze “vrije uren” massaal op de been zijn. Maar zodra er ergens in de avond een feestje is, deze cijfers plots omhoog schieten. Vooral het feestvieren blijkt een doorn in het oog. Het mag niet te gezellig worden. Al met al.. covid is vermoeiend en verpest de gemoedelijke sfeer van ons dagelijks leven. Kunnen we niet inzien dat we al bijna 2 jaar opgescheept zitten met een lockdown en dat het effect ervan minimaal is? Waarom heerst er bij degenen die verantwoordelijk zijn voor de covid beheersing, geen andere inzichten dan alleen het bijstellen van een tijd??? Kan er niet ergens een lampje gaan branden bij iemand van dat team? Het is gewoon te bekrompen en zielig voor woorden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES