Auto president gehinderd in het centrum van Paramaribo

23

Het voertuig van de president van Suriname en de volgauto’s, zijn gisteravond gehinderd aan de Waterkant. Doordat er ter hoogte van de Centrale Markt bewust een voorwerp op de weg was geplaatst, werden de voertuigen gedwongen om te stoppen of vaart te verminderen.

Bij die gelegenheid werd op het voertuig waarin de president zat, hard getimmerd door onbekenden. Uit veiligheidsoverwegingen vervolgde het voertuig zijn weg verder, gevolgd door de andere volgauto’s.

Door de onoverzichtelijke situatie konden de daders niet worden aangehouden.

Een bericht dat via social media wordt verspreid, waarbij beweerd wordt dat jeugdigen de auto hebben bekogeld, berust niet op de waarheid.


23 REACTIES

 1. Het volk hft honger. Je gaat nog 300 beveiligers en 15 volgauto’s nemen.
  De bevolking heeft honger dan loop je te pronken.
  gemodereerd

 2. Dus de tientallen volgauto,’s en beveiligers waren allen voor spek en bonen. Poppenkast.
  gemodereerd

 3. Begint de ondermijning vanuit ocer en leonsberg zulke vormen aan te nemen? De paarse maffia begint met jaren 80 methodes . Typisch opa D signatuur. Regering, let op uw zaak.
  gemodereerd

 4. ‘Tigri sabi pé ay krabu en bal’. Zo iets zouden deze ‘dappere tigri’ nooit proberen met de auto en volgautos van de VP.
  gemodereerd

 5. Wat een klucht er kon niet worden gereageerd, waarom zijn dan die escorterende auto’s met bewakers, sufferds zijn het
  gemodereerd

 6. Wat heb je aan beveiligers die niet beveiligen. Ok de wagen van de president geeft plankgas en rijdt weg, maar dat stelletje nietsnutten erachter hoort het tuig dat hem lastig valt te arresteren. Eerst zgn beveiligers van bankrover Brunswijk, die een journalist in elkaar slaan en vervolgens intimideren en een aanslag op hem plegen en nu beveiligers van de president die niets doen. Waarom worden die lui onderscheiden voor trouwe dienst. Suriname is aan het afzakken, ik verwacht elk moment een nieuwe staatsgreep en moord op de president.
  gemodereerd

 7. Wat voor veiligheids manner heeft hij dan die niet hebben opgetreden. In het buitenland waren ze allang opgepakt
  gemodereerd

 8. Ja ma op brunsi zn wagi te gaan timmeren durven ze nooit , ey die saka sakas moete voele hoe het in Guyana aan toe gaat met zulke lummels. Ze vergeten dat dit geen Uganda of Mozambique is..
  gemodereerd

 9. Het moet nu ophouden met deze soort acties van bepaalde mensen. De president moet zijn veiligheid opvoeren.
  gemodereerd

 10. Kan hij zelf een keertje meemaksn hoe het aanvoelt wanneer een ambulance gehinderd wordt door zijn colonne volgautos.en de weg naar het einddoel versperd wordt.
  gemodereerd

 11. Was het bekend welke route er gereden ging worden zodat onbekenden er obstakels op de weg konden plaatsen?
  Zulke routes zijn toch niet in het algemeen bekend??

  raar verhaal.
  gemodereerd

 12. Erger is hoe de obstructeurs de route van de presidentiële karavan kenden en dan voorbereid waren.
  gemodereerd

 13. Het komt ervan als men geen auto’s vooruit stuurt om de rijkste open te rijden. Het is een poppenkast. Beveiliging is een wassenneus. Men doet maar wat. Chan, komt ervan, te veel rotzooi om je heen. Laten de gasten een opleiding volgen in Amerika, Nederland, Duitsland ,Frankrijk, Engeland.
  Als gewezen politieman, zou jij het beter moeten weten en zeker.
  gemodereerd

 14. Beste Chan, probeer liever met een helikopter jezelf te verplaatsen, dan krijg dit soort gedoe niet meer. Dan zal de poppenkast compleet zijn.
  gemodereerd

 15. Zijne arrogantie zal wel flink geschrokken zijn. Hij is het niet gewend om boze burgers zo tekeer te zien gaan. De collone waarin hij zich vervoerd, irriteerd velen! Chan moet beseffen dat het Volk niet te lang meer, met zich laat sollen. De eerste tekenen zijn daar..! Indien er niet snel verandering komt in de prijzen in de winkels, aan de brandstofpomp, in het levensonderhoud in het algemeen. Zal de bevolking zich steeds meer gaan roeren. Dat beseft hij nog onvoldoende
  gemodereerd

 16. Die Debby toch, “De bevolking heeft honger”. De MOORDENAAR D(ebiel) B(oef)outerse, noooooit van gehoord. “De bevolking heeft honger”?! Hoe zou dat nu komen?!
  gemodereerd

 17. johnny , jij ziet het goed , je kunt zien dat er ook heel veel rotte paarse appels in de beveiliging zitten van de president en daarom grijpen ze niet in.
  gemodereerd

 18. @ konsensi. Als je zo konnie was dan had je ook geweten dat prijzen in de markt worden bepaald door vraag en aanbod. Surinamers leven liever in een communistische staat dan een staat waar vrijheid de norm is.
  Het liefst hebben jullie alles gratis of tegen een zacht prijsje. Alles moet gesubsidieerd worden. En ja handelaren kunnen de boel manipuleren, maar daar kan je iets tegen doen, zeker in een land als Suriname waar allles groeit en bloeit.
  gemodereerd

 19. @Konsensi

  Voedsel is wereldwijd duurder geworden en zal nog duurder worden.
  Suriname is daar geen uitzondering op.
  Suriname importeert producten die heel goed vervangbaar zijn door binnenlandse producten.
  Het lijkt wel dat Surinamers kikken op het kopen van importproducten, dat daardoor hun status stijgt.
  gemodereerd

 20. Als een president geen oor heeft voor zijn bevolking én maar arrogant rond rijdt met z’n 10 volgauto’s alsof hij de prins van SU is,dan krijg je zulke uitspattingen ja. Het wordt gewoon niets,ook met deze regering met een vp uit de oertijd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.