82 ambtenaren van politie bevorderd

3
Politie in Suriname
Politie in Suriname.

In Suriname zijn 82 ambtenaren van politie bevorderd in de naast hogere rang. Twee agenten van politie tweede klasse zijn bevorderd tot agent van politie eerste klasse, waarna tachtig agenten van politie derde klasse bevorderd zijn tot agent van politie tweede klasse.

De bevorderden werden op woensdag 29 december toegesproken door de plaatsvervangend korpschef Commissaris van politie Henry Seedorf en de minister van Justitie en Politie Kenneth Amoksi.

Deze bevordering vond plaats op de politieacademie aan de Commewijnestraat.

“De korpsleiding feliciteert deze collega’s van harte met het behaalde mijlpaal binnen de politieorganisatie en wenst hen succes toe in hun carrière gang”, meldt de Surinaamse politie op haar website.


3 REACTIES

  1. aan de hand van wat zijn ze bevorderd?
    want aan kwaliteit doet het kps niet.
    gemodereerd

  2. Hier in Suriname worden politie ambtenaren aan de hand van dienstjaren bevordert. Presteren of niet, ze varen gewoon mee op de jaren. Geen wonder dat de meesten ongeschikt zijn. Onbeschoft en machtsdronken rondlopen te lanterfanten. De gegoede niet besproken.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.