Suriname benoemt nieuwe ambassadeur bij Verenigde Naties

8
Sunil Sitaldin
Sunil Sitaldin is de nieuwe buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur voor Suriname bij de Verenigde Naties (VN)

Sunil Algram Sitaldin is de nieuwe buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur voor Suriname bij de Verenigde Naties (VN). De diplomaat is op dinsdag 28 december 2021 in zijn nieuwe ambt beëdigd door president Chandrikapersad Santokhi. Het staatshoofd sprak van een bekwame Surinamer en beroepsdiplomaat die de bijzondere taak krijgt de nationale belangen van Suriname binnen de VN te gaan behartigen. Ambassadeur Sitaldin zal ook de samenwerking met multilaterale organisaties moeten onderhouden en/of uitbreiden.

De beëdiging vond plaats op het presidentieel paleis, waarbij behalve de president, ook de ondervoorzitter van de staatsraad en enkele leden van de raad van ministers aanwezig waren. Bij deze gelegenheid nam de nieuwbakken ambassadeur de geloofsbrieven in ontvangst, uit handen van minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business, en Internationale Samenwerking.

President Santokhi wees in zijn toespraak op de verantwoordelijkheden die de diplomaat te wachten staan bij het behartigen van de nationale belangen van Suriname, binnen de VN. Het staatshoofd legde de nadruk op het onder de aandacht brengen van klimaatfinanciering en de contraproductieve classificatie-instrumenten, waardoor Suriname nauwelijks toegang heeft tot concessionele financiering.

Naast het behartigen van de nationale belangen en die van Surinaamse burgers in het buitenland, zal de ambassadeur zich ook moeten inzetten, om buitenlandse investeringen te stimuleren. Daarbij heeft de president verzocht te werken aan het bevorderen van de bijdrage van de Surinamers in de diaspora.

Ambassadeur Sitaldin heeft beloofd zich ten volle in te zetten om de vele mogelijkheden die de VN biedt beter te benutten, ten behoeve van het sociaaleconomische welzijn van Suriname.


8 REACTIES

 1. Sunil Algram Sitaldin nieuwe buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur voor Suriname bij de Verenigde Naties (VN).

  Hartelijk Gefeliciteerd,

  Werk aan de winkel, pompen! We willen niet verzuipen. Jij toch ook niet? Het water staat ongeveer 120.000 gezinnen in Suriname aan de lippen.

  Ai boi Sunil Algram Sitaldin, Set Tori Boen Gi Sranansma, anders/nonso wo/gaan we poe(pen). Me Taigi! A Libi Kon Tranga Now In Sranan.
  gemodereerd

 2. Suriname heeft zich overgeleverd aan de Illuminati (UN, WHO, WEF, IMF, Wereldbank enz.) en deze heer zal de opdrachten ontvangen en moeten doorgeven, meen ik.
  Volgens iemand die op Curacao verblijft en bericht, is het Nederlandse leger daar (FEMA-)kampen aan het inrichten om vaccinweigeraars in op te sluiten (en op te ruimen of hardhandig te prikken). Volgens hem zou de regering van Curacao worden overgenomen door de Nederlandse marine. Tevens zouden ze Suriname kunnen ‘helpen’ met het opzetten van dergelijke kampen in Suriname.
  2022 wordt het jaar van de waarheid: of de bevolkingen wereldwijd zullen bezwijken onder de macht van de overheden of ze gaan de huidige overheden verwerpen. In ieder geval, wees voorbereid erop dat weigeren van de vaccin je in een kamp kan doen belanden. Waar, in welk land ook, je woont. In Oostenrijk gaat dit in vanaf februari. Duitsland volgt. Nederland vast ook, want ze zijn al aan het oefenen op Curacao en in Nederland (speciale opleidingen). Neder volgt Duitsland altijd als een trouwe hond.
  Als je familie hebt die dient in het Nederlandse leger/marine, informeer dan voorzichtig welke nieuwe dingen (opleidingen) ze moeten volgen. In enkele steden in Nederland was al geoefend met het oppakken en wegsluizen van burgers. Bovendien zij er duizenden extra BOA’s aangenomen.
  Informeer bij familie op Curacao of er een verhoogde Nederlandse militaire activiteit zich plaats vindt aldaar.
  De VK is al aan het discussiëren om ‘verkrachtingsteams’ te sturen naar de ongevaccineerde mensen: deze moeten deur-aan-deur gaan en mensen hardhandig inspuiten met een Covid-vaccin. Ook de Nederlandse minister Hugo de Jonge heeft zoiets al eerder gezegd. Hij zei (in de 2e Kamer) precies (op postcode) te weten waar elke ongevaccineerde woont en wijk-na-wijk, deur-na-deur, arm-na-arm in te spuiten.
  Santokhi holt achter Nederland en het IMF (Illuminati) aan, dus gaat dit ongetwijfeld ook in Suriname gebeuren. Minister Mathoera is hiervoor al voorbereidingen aan het treffen d.m.v. ‘hervormingen’ van het leger.
  Officieel zal dit worden afgedaan als een complottheorie, maar hoe vaak zijn de complottheorieën niet uitgekomen?
  Het zou blijven bij max. 2 prikken. Nu een booster elke 9 maanden (voorlopig), waarschijnlijk elke 3 maanden. Hoe dat allemaal te registreren? Op een chip, dat onder je huid wordt aangebracht en wordt uitgelezen en bijgewerkt. Het WEF heeft deze plannen al klaar liggen. Tot nu toe hebben ze al hun plannen weten uit te voeren. Je bent dus gewaarschuwd. 2022 wordt het jaar van de waarheid: onderwerping aan of verwerping van de Illuminati.
  gemodereerd

 3. De beste man/vrouw op de juiste plek. Ongeacht ze allemaal de laatste tijd op onze President lijken. Hoop ik van harte dat hij de juiste competenties bezit, en zich inzet voor iedere Surinamer, die bij hem aanklopt! Succes…
  gemodereerd

 4. ronald , ga toch verhuizen naar rusland , china , noord korea of naar dubai of als je Suriname in mag zal bouterse je met open armen ontvangen op leonsberg , maar blijf hem aankijken , draai je niet om, want dan……….
  en de VN zal de covid protocollen dat in ieder land die lid is van de VN wordt aangenomen , zich niet mee bemoeien , ach stakker ja wie zien aan je tekst dat je laag geschoold bent , je hebt zeker les gehad van robg , konsensi en debby
  ronald hebt je gelezen dat een Nederlander die in protocollen verzet (herstel-NL) zit is gestorven aan covid en was niet gevaccineerd , dus zegt genoeg toch
  gemodereerd

 5. Heel veel suc6.

  De vorige afgevaardigde leek ook op de president @konsensie
  Vaag kan ik mij herinneren dat ze het ‘liefje’ is/was v boeffie.

  Hallo Ronald, de tentenkampen zijn bedoeld voor de Venezolaanse & Colombiaanse & Haïtiaanse & Cubaanse vluchtelingen. De Hollandse militairen proberen het leed te verzachten.
  gemodereerd

 6. Beste Esmerald,

  Dat is niet wat de mariniers zelf deze man verteld hebben.
  Op zijn facebookpagina (zoek John Baselmans) meldt hij wat een marinier hem vertelt:

  Het was jij die de FEMA-kamp beschreef en we moesten even stoppen maar het kamp gaat er komen en alles ligt ervoor klaar. Niet-gevaccineerden zullen opgepakt worden als ze de prik blijven weigeren en afgevoerd worden naar het kamp. We nemen de regeringen over. Dan gaat er gezuiverd worden. Nu hoef ik jou niet uit te leggen wat zuiveren betekent en daar worden we nu voor opgeleid. Gasten zoals jij zullen opgesloten worden onder die Martial Law! Dan zullen lastige identiteiten onder deze Martial Law gemarteld gaan worden totdat ze bezwijken. Net zoals, volgens oudgedienden, is gebeurd in Afghanistan en andere plaatsen op de wereld onder de Nederlandse vlag! Het gaat niet meer om een ziekte, het gaat om zoals zij het noemen “zuiveren” van de bevolking.

  Ik ga er vanuit dat hij geen fantast is. Is hij dat wel, dan een vindingrijke. Of iemand die zich om de tuin heeft laten leiden.
  gemodereerd

 7. De NPS geeft heel veel kader in huis, maar krijgt geen kans. De heer Rusland zit met zijn staart tussen de benen doelloos te staren naar de VHP en Abob. De ABOP zelf heeft geen kader in huis, dus blijft de VHP kandidaten nog over. Anders kunnen ze alsnog een Nederlander benoemen.
  gemodereerd

 8. Tsja, een kenner ziet gelijk dat dit een gein is. Jargon vd stoere blauwen, beetje jennen. Ondertussen liggen ze met pijn in hun buik op de grond van het lachen.
  Ned werkt niet met ‘material law’ en zuiveren… ach. Valt onder de categorie: “als ik je moet vertellen wat ik doe, dan moei ik je eerst koud maken”. 😋

  Nederland is nog steeds deels verantwoordelijk voor cur, dus ook voor de vluchtelingen. Kijk maar naar de cur zender.
  Schrijnend wat er daar gebeurt. Daar heb ik de tentenkampen gezien.

  De feiten op de fakeboek universiteit mag je gerust verwijzen naar het rijk der fabelen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.