Partner van levend verbrande man vast na verdenking

8
Partner van levend verbrande man vast na verdenking
De 41-jarige Andy Grantsaan (Schot)en de 41-jarige Sandy H.

De Surinaamse politie heeft dinsdag officieel laten weten dat de 41-jarige Andy Grantsaan (Schot) op zaterdag 25 december na met benzine te zijn overgegoten, levend is verbrand. Na verkregen informatie te hebben uitgewerkt, werd de partner van het slachtoffer, de 41-jarige Sandy H. als verdachte in beeld gebracht, meldt het Korps Politie Suriname.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat de man op die bewuste dag op het balkon van zijn woning in het district Para zat toen het geval plaatsvond. Bij aankomst van de politie van Para op het woonadres werd zijn 41-jarige vrouw niet aangetroffen.

Met 3e graad verwondingen over het geheel lichaam, werd het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij werd ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen, maar kwam in de vooravond van diezelfde dag in de ziekeninrichting te overlijden.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Na verkregen informatie te hebben uitgewerkt, werd partner Sandy als verdachte in beeld gebracht. Zij werd in de middag van zondag 26 december op een woonadres te Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Bij haar aanhouding heeft zij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd. Sandy verklaarde aan de politie dat de man het feit zelf heeft gepleegd. Vermeld dient te worden dat het balkon alwaar de man zat schroeischade heeft opgelopen.

Het ontzielde lichaam van Andy is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie (O.M.) ter obductie in beslag genomen, terwijl Sandy in het belang van het onderzoek in verzekering is gesteld.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat de vrouw over de Nederlandse nationaliteit beschikt.


8 REACTIES

 1. Op 25 dec. gebeurd. Door jou geen melding hiervan gemaakt bij de politie(?). Deze pakt je daags daarna op. Vreemde tori.
  gemodereerd

 2. De vrouwen in de gevangenis in suri zijn maffia. Ze kan beter veel tandpasta meenemen en een paar tandenborstels. Want ze gaat veel moeten eten.

  En ik hoop dat ze haar Nederlandse nationaliteit kwijt raakt.
  Ze gaat helemaal naar Suriname om iemand te vermoorden.

  Ik lees nooit dat de politie bij een moord ook een onderzoek doet naarde in name van alcohol of drugs.

  Ik rust
  Django.
  gemodereerd

 3. Deze dame wou een relatie met mij en gaf mij een jongere leeftijd door. Ik geloofde er wel niks van, maar vind het wrl jammer zoiets over haar te lezen.
  gemodereerd

 4. Goedkeuren van deze daad mag niet. Maar vrouwen weten al veel langer dan vandaag hoe zich te verdedigen tegen tegen gewelddadige mannen. De geschiedenis staat vol van gebruikte methoden. Sommige werken heel traag, andere sneller en deze heel snel. Wil je dit als man voorkomen, behandel dan vrouwen met liefde. Als je dat niet kan opbrengen dan met respect en ondervindt dan de zachtheid van de vrouw.
  gemodereerd

 5. Jammer, ongeacht de achtergrond van de daad, dat dit op kerst gebeurd is. We gwe na eind fa a yarie, da deng san dies ei psa.
  gemodereerd

 6. Sommige mensen plegen een misdaad. En hopen door hun domme actie erna niet gepakt te worden.
  gemodereerd

 7. Lol Ben ook 2 x aan Faya Lobi ontsnapt terwijl ik in bed lag te slapen,
  ze wilde me 2 x in brand steken omdat ze dacht dat ik een andere vriendin had.
  Tja in belgie deden ze er niets mee maar in NL gaan ze dit nu onderzoeken want ze had het wel bekent bij de politie in Belgie. Hoe dom moet je zijn.

  Maar ja als je van iemand houd dan nah ekte lobi toch….

  sterkte voor de famile van deze heer R.I.P
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.