maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieÉén persoon dood nadat rovers schoten lossen op voertuigen

Één persoon dood nadat rovers schoten lossen op voertuigen [UPDATE]

-

Does Travel - naar Suriname

Één persoon is vanmorgen in Suriname om het leven gekomen nadat er schoten zijn gelost op voertuigen. Volgens de eerste informatie zou het gaan om een poging tot roofoverval en zou dit rond 10.00u gebeurd zijn te Redi Doti.

De slachtoffers zaten in twee verschillende voertuigen, waarbij twee gemaskerde en gewapende rovers schoten op hen hebben gelost. De auto’s hebben kogelinslagen.

Een van de slachtoffers is ter plaatse in de auto overleden (foto). Er is medische hulp ingeschakeld voor een ander slachtoffer met schotwonden.

Het onderzoek ter plaatse is nog gaande. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn ter plaatse.

UPDATE: De autoriteiten zijn zwaar uitgerukt naar de omgeving Cassipora. Dit omdat een groep gewapende mannen de buurt daar onveilig maakt. Vernomen wordt dat er nog meer doden zijn te betreuren en verschillende mensen gewond zijn geraakt. De verdachten zouden gewapend zijn met jachtgeweren en vuistvuurwapens. Ze zouden diverse berovingen hebben gepleegd:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Het wordt weer tijd dat ze de ”doodstraf ” herinvoeren mang !!!!!
  Saka saka mang.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Weer een familie in diepe rouw gedompeld vlak voor het Nieuwjaar… Wanneer houdt het op met deze gewetenloze dieven en moordenaars. Triest voor woorden. Toen alle deze gewetenloze menselijk beesten waren geboren, waren heel veel mensen blij mee. Liever waren ze nooit geboren. Het zouden ons heel wat ellende voorkomen.


  gemodereerd
 3. Kijk, nu word ik gedwongen om de teneur van een medereageerder te gebruiken.
  Mama en papa, jullie denken toch niet dat ik als diaspora Surinamer onder deze omstandigheden naar Suriname terugkeer?
  Me mars Papa.


  gemodereerd
 4. Als daar niet onder de noemer Redi Doti zou vallen dan nu wel dakzij een Casipora Commando. Commando’s zijn veel in het nieuws de laatste tijd. Zijn deze Commando’s uit het bos?
  Ooit zou er te Redidoti een kasjoe project ontspruiten. Nu zijn het Kasjoe ede’s die dood en verderf zaaien.
  Sari tori


  gemodereerd
 5. Snelrecht toepassen en beide handen afhakken drna weer loslaten in de samenleving en vogelvrij verklaren zodat n ieder hun n schop of n klap in ht gezicht mag geven.


  gemodereerd
 6. Tijd om ernstig na te denken over de aanschaf van een Drone surveillance systeem. De huidige ministers van Justitie en Defensie moeten de koppen bij elkaar steken. Het vermoeden is dat lieden denken dat in troebel water het goed vissen is. Ons territorium is te groot voor conventionele orde handhaving. Doe een diepte-investeringen. En schaf het systeem nu aan. Het loopt uit de hand.


  gemodereerd
 7. Tijd om ernstig na te denken over de aanschaf van een Drone surveillance systeem. De huidige ministers van Justitie en Defensie moeten de koppen bij elkaar steken. Het vermoeden is dat lieden denken dat in troebel water het goed vissen is. Ons territorium is te groot voor conventionele ordehandhaving. Doe een diepte-investeringen. En schaf het systeem nu aan. Het loopt uit de hand.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES