Vandaag laatste dag ‘Enchanted Christmas Forest 2021’

7
Dinsdag laatste dag 'Enchanted Christmas Forest 2021'

De ‘Enchanted Christmas Forest 2021’ op het Onafhankelijkheidsplein is na het Kerstweekend verlengd met twee dagen en alleen vandaag nog te bezoeken.

Gezien het grote succes en het aantal bezoekers dat de Enchanted Christmas Forest trekt, is vanuit de organisatie besloten deze voor twee extra dagen open te houden. De plek blijft open tot en met dinsdag 28 december 2021.

“Met de Enchanted Christmas Forest wilde ik meer dan slechts een kerstboom voor de samenleving neerzetten. Gezinnen, maar vooral de jeugd en kinderen moesten een centrale plek hebben om leuke kerstfoto’s te maken. Een centrale plek vanuit het Kabinet van de President en het Onafhankelijkheidsplein was daar een goede optie voor”, aldus de Surinaamse First Lady Mellisa Santokhi.

Enchanted Christmas Forest 2021:
• Open van: 17.00u tot 22.00u
• Let wel: 21.15u wordt de ingang gesloten
• Ouders of begeleiders dienen hun ID-kaart en vaccinatiebewijs te overleggen. Bij het niet kunnen aantonen van een deze documenten, zal de bezoeker niet toegelaten worden.


7 REACTIES

 1. Wel storend dat ongevaccineerden niet het recht hebben om ook toegelaten te worden. Het apartheids systeem doet opnieuw zijn intrede in deze moderne tijd! Kerst heeft een andere symboliek en staat voor hereniging en gelukkig samenzijn. Dit alles word teniet gedaan, door die idiote angst die men creert omtrent een ziekte, die mijn inziens teveel aandacht krijgt en het nieuwe middel is om overheden meer tools geeft om burgers te onderdrukken.
  gemodereerd

 2. Volgens deze gast was de kerstboom gratis t.b.v. de Sur. Mellissa is wel komen vertellen met donaties is de boom gezet. Ik weet 1 ding, in het leven is niets gratis.
  Ik ben nog nooit gaan kijken naar een boom op het plein of versiering bij iemand zn woning.
  gemodereerd

 3. Niet gevaccineerden mogen niet binnen…. Wat erg
  Wel er was ook geen plaats voor Maria en Jozef dus ook.niet voor Jezus in de herberg.
  Ik hoef niet bij de kerstboom te zijn hoor tante Mell.
  De persoon om wie het gaat tijdens kerst (Jezus) doet geen deur op slot voor mij.
  gemodereerd

 4. Israël gedraagt zich als de volken die geen verbond met God hebben .
  1 Jeremia zegt: “Volk van Israël, luister naar wat de Heer tegen jullie zegt! 2 Doe niet wat de andere volken doen. Denk niet dat de dingen die je aan de hemel ziet, iets zeggen over de toekomst. Laat je er niet bang door maken, zoals de andere volken. 3 Want wat de andere volken aanbidden, is machteloos. Het zijn gewoon stukken hout die mensen uit het bos hebben gekapt. 4 Ze hebben er met een beitel een vorm aan gegeven en die met zilver en goud versierd. Ze zetten ze daarna met spijkers vast, zodat ze niet kunnen omvallen. 5 Zo staan ze daar. Het zijn net vogelverschrikkers, want spreken kunnen ze niet. Ze moeten gedragen worden, want ze kunnen niet zelf lopen. Wees niet bang voor zulke goden, want ze doen geen kwaad. Maar ze doen ook niets goeds!

  6 Heer, niemand is als U. U bent geweldig en U bent machtig. 7 Iedereen zou voor U ontzag moeten hebben. U heeft daar recht op, want U bent de Koning van alle volken. Geen enkel wijs man van de volken, geen mens in al de koninkrijken, is zoals U. 8 Want hierin zijn zij allemaal onverstandig en dwaas: ze aanbidden beelden van hout. Het is onzin om zoiets te aanbidden. 9 Die beelden worden wel door vakmensen bedekt met zilver uit Tarsis en goud uit Ufaz, en ze hebben wel kostbare mantels om, maar ze zijn helemaal door mensen gemaakt.
  gemodereerd

 5. Geweldig hoor, dat term enchanted chrismas.
  Graag vertaling…..
  Wij snappen niet.
  Schrijf normaal zeg…
  gemodereerd

 6. @Konsensi 28 december 2021 At 11:48

  Of gewoon je prik halen zoals de meeste mensen doen. Dan waren we al een stuk verder uit deze ellende.
  gemodereerd

 7. Heel goed verwoord As en Wilco. Ik zeg ‘amen’ op jullie commentaar! Een goede jaarwisseling, gezegend en gezond 2022 wens ik jullie en de gehele bevolking van Suriname toe. Blesi!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.