Taxichauffeur onder bedreiging van vuurwapen beroofd van auto

3
taxi

Een rover is er zondagavond vandoor gegaan met de auto van een taxichauffeur aan de Loksistraat in Suriname. Het gaat om een blauwgelakte Toyota Runx.

De rover pakte een taxi om naar bovengenoemde straat te gaan. Hij kwam daar aan, maar stapte niet uit. Hij bedreigde de taxichauffeur met een vuistvuurwapen dat hij bij zich had.

Hij droeg de man op om uit het voertuig te gaan en reed daarna ermee weg. De taxichauffeur heeft aangifte van de beroving gedaan en gaf aan dat de rover gekleed was in een zwarte trui en gewapend was met een vuistvuurwapen.

De verdachte is nog voortvluchtig. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


3 REACTIES

  1. Zal wel een lijfwacht van de VIP zijn, zijn gedrag en attitude geeft aanleiding aan zijn omgeving om hem na te doen. een goede les aan hen is, jongens let op jezelf en zorg dat je een goede en voorbeeldige burger wordt in de maatschappij. De benoeming van VP kan alleen maar een last zijn voor iemand die er niet op berekend is deze functie te kunnen uitoefenen
    gemodereerd

  2. Simpel een camera plaatsen in de auto zodat de rovers overvallers duidelijk in zicht zijn waardoor ze kunnen worden opgespoord. Hierna flinke straffen uitdelen. Het blijkt dat 1 tot 3 jaar geen zoden aan de dijk zet. Langere straffen en openbare te werkstelling onder toeziend oog van justitie. Suriname kan mankracht goed gebruiken.
    De zogenaamde chaingang introduceren in Suriname. Ze moeten werken om in hun onderhoud in de gevangenis te worden voorzien
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.