Sterke stijging aantal nieuwe corona besmettingen: 82 positieve testen

6
coronavirus-covid-19-test-suriname
Man ondergaat coronatest in Suriname

In Suriname zijn de corona besmettingen de afgelopen 24 uur flink gestegen. Nadat er de afgelopen 5 dagen sprake was van een gemiddeld absoluut aantal van circa 20 besmettingen per dag, is het aantal besmettingen op maandag 27 december gestegen naar 82.

Dat blijkt maandagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt dat er ook meer getest is dan de voorgaande dagen. In totaal zijn er 573 swabs afgenomen, waardoor het besmettingspercentage 14,3% bedraagt.

Er is het afgelopen etmaal geen sprake van coronadoden. Het aantal patiënten in de ziekenhuizen is met 1 persoon gestegen ten opzichte van zondag.

De cijfers van maandag 27 december 2021:


6 REACTIES

 1. Welcome aan de vierde omicron golf. De laatste waarschuwing aan de anti Vaxers en hun valse profeten. Freddy Seisburg gaat weer overuren maken.
  gemodereerd

 2. Koers daalt, meteen stijging virus aantallen.
  Als jij fysiek gezond bent, kun je drager zijn vh virus en er geen last van hebben, maar het intussen wel verspreiden, wat maakt dat de mensen met een zwakkere gesteldheid wel heel ziek worden.

  Al die vakantiegangers zijn de oorzaak fu a panja. Waarom zijn de grenzen nog open voor vlieg verkeer als het net zo goed ging en het over de grenzen zo slecht gaat, qua verspreiding? Dubai-en kon ook via zoom
  gemodereerd

 3. Niet goed!

  Misschien een idee om het personenverkeer vanuit Moengo, Nickerie, Wanica richting Paramaribo af te sluiten. Een soort van locale lockdown. Voorkomt ook rommel op oudjr.
  gemodereerd

 4. Gelukkig worden nu steeds meer mensen scherper en gaan ze zich niet meer laten inspuiten met middeltjes die niet werken en dat voor zoveel hart complicaties heeft gezorgd bij zoveel sporters in een hele korte tijd. Laten we onze kinderen vooral beschermen tegen dit kwaad, want ze hebben nog een heel leven voor zich en gelukkig is de overlevingskans op covid nog steeds hoger dan 99,7%. Echt zielig hoe sommige mensen in angst leven en het hun leven laat leiden.
  gemodereerd

 5. Dat verhaaltje komt nu omdat deze gasten dwars willen doen. Maakt niet uit wie covid krijgt, dood gaan we toch.
  De arme kan niet eens chinees puntje kopen, ze maken niet, ze hebben geen blom.
  Over de aanrijdingen praten we niet. En de moorden en zelfmoorden.
  gemodereerd

 6. Vreemd genoeg, had ik dit scenario al voorzien. Ben benieuwd welke kant dit opgaat. Laten we zien welke rare fratsen Meneer Ramadhin nu weer gaat verzinnen. Ik denk,… dat we in Januari weer de total lockdown geintroduceerd krijgen. Tik yu eye luku..!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.