Politie neemt muziekinstallatie in beslag na overlast

15

Een 58-jarige man die overluide muziek afspeelde in Paramaribo, is in de nacht van zaterdag op zondag tekeergegaan tegen de politie. De sterke arm was genoodzaakt de muziekinstallatie in beslag te nemen.

De politie ging naar de woning van de man toen de melding kwam dat hij overluid muziek afspeelde. De wetsdienaren spraken hem aan om de muziek zachter te doen of uit te maken want de buurtbewoners ondervonden last ervan.

De man gaf geen gehoor aan. Integendeel daagde hij de politie uit. Hij wilde weten welke politieman de durf had op zijn terrein te komen. Hij schold de agenten uit.

De politie heeft de muziekinstallatie uiteindelijk in beslag genomen. De man speelt vaker overluid muziek.  


15 REACTIES

 1. Dit lijkt wel als Nederland, dat de buren elkaar verklikken. Het is kerstdag en onze Jezus vrede met hem was z’n jarig en de hele wereld viert zijn verjaardag. Waarom klagen of verklikken? Zet oordopjes in. Surinamers nemen de mentaliteiten van de Hollanders, waar gaat de wereld heen?
  gemodereerd

 2. @Anita 26 december 2021 At 23:42

  Waarom moet de hele buurt oordopjes zetten? Laat die idioot een koptelefoon opzetten als hij luide muziek wil luisteren.
  gemodereerd

 3. Vroeger was het heus niet zo hoor. Waren er de zogenaamde bijlegfuifjes georganiseerd. Van laat in de avond tot de volgende ochtend. Niemand die de politie stuurde, niemand die er wat van zei. Onderlinge verdraagzaamheid was op en top. Maar nu??? Mmmmm, ay baja.
  gemodereerd

 4. @ Anita @ stanga. Wat is dat voor flauwekul? Jullie praten het asociale gedrag dus goed? Hoezo vroeger waren de bijlegfuifjes van laat in de avond tot in de vroege ochtend? Ik weet niet over welke buurt(en) je het hebt, maar zeker niet over buurten waar beschaafde mensen woonden. Helemaal eens met Henkes; jouw muziek is niet de mijne, dus goed idee.
  gemodereerd

 5. Dollie
  Waarom krijg ik het gevoel dat er wordt gestigmatiseerd, in elke buurt wonen er beschaafde en minder beschaafde mensen
  gemodereerd

 6. Stanga heeft gelijk hoor. De bijlegfuifjes werden overal georganiseerd., diverse buurten. Heel nette buurten hoor. In Benies Park 1&2,Rainville(diverse straten), hogestraat, weidestraat, anton dragtenweg, elke keer weer thuis bij een andere vriend. Zelfs politiemensen deden mee. Het was vroeger pret maken. Nu is het drugs, verkrachtingen, inbraken, moorden. Maar nogmaals, de verdraagzaamheid is nu soep met balletjes.
  gemodereerd

 7. Ik ga mee met de tegenstanders want het loopt echt de spuigaten uit. Zelfs voertuigen worden voorzien van krachtige geluidsinstallaties waaruit de meest oor martelende muziek klinkt. De Braziliaan die zijn samba herrie ten gehore brengt. En dit niet alleen hij blert uit volle borst ook nog mee. Hetzelfde geldt voor de Guyanezen ….
  Tsja de voorbij razende ambulance met sirene is vaak niet hoorbaar.
  Mooi muziek ?
  Mi mars Papa !
  gemodereerd

 8. @Anita….hadden jullie maar de mentaliteit van de Hollanders, dan was dat corrupte, criminele narcoland nu ook een welvarend volk en land geweest i.p.v. een onderontwikkeld 3e wereldland.
  gemodereerd

 9. Dollie, je hebt overduidelijk niet in Suriname gewoond of in een andere tijd geboren. Fanclub The Drifters aan de Hofstraat organiseerde elk weekend een bijlegfuif in de jaren 60 en 70. Heren 5 gulden toegangsprijs en dan kreeg je 2 djogo te drinken. Dames gratis toegang met 3 softs. Het feest duurde tot 2 uur am. Als je dat niet weet ben je in een andere tijd geboren en dan heb je geen recht van spreken over vroegere tijden. Nu zijn de Surinamers zo Vernederlandiseerd waardoor deze raditionele ontspanning verdwenen schijnt te zijn. Ik kan natuurlijk veel meer namen en adressen noemen omdat ik elk weekend ging dansen.
  gemodereerd

 10. Ik lees hier verschillende meningen, het is ook logisch een ieder houdt van zijn / haar genré
  @ W.Whome
  Jammer voor jou maar wat is er mis mee met C & Westren music ??
  Deze man van 58 jaar moet zich gedragen als een volwassen persoon
  en niet, als een tiener!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. @Kwakoe van Helena Christina 27 december 2021 At 10:52

  U woont duidelijk niet in Suriname. De man speelde luide muziek in de nacht van zaterdag op zondag. Nu is er een avondklok die begint om 23 uur. Dus er kan nooit sprake zijn geweest van een feest. En als er wel een feest was dan was dat illegaal. Dus uw betoog slaat kant nog wal helaas.
  gemodereerd

 12. Als je mijn posting goed gelezen en begrepen had dan moest het je duidelijk zijn dat ik meer op de posting van Dollie had geregeerd en niet op het geplaatste bericht. Uw reactie raakt hierdoor kant nog wal daar je mijn reactie gaat koppelen aan iets waarop ik juist niet heb gereageerd. Lees voortaan reacties goed voordat je gaat reageren
  gemodereerd

 13. U weet wel muziek met de overslaande hijg stemmen. Bob Dylan zijn nummers kunnen wel, die vertellen iets.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.