Minister Mathoera van Defensie ontmoet ex-militairen

3
Minister Mathoera van Defensie ontmoet ex-militairen

In verband met de feestdagen heeft minister Krishna Mathoera van Defensie in Suriname de afgelopen dagen bezoeken gebracht aan de diverse afdelingen binnen de defensieorganisatie.

De bewindsvrouw benadrukte hierbij wederom hoe belangrijk het personeel is. Zij wenste hen gezegende kerstdagen, een goede jaarwisseling en veel voorspoed, geluk en succes toe in 2022.

Ze heeft ook een paar uren doorgebracht met een groep Surinaamse ex-militairen en zegt hierover: “Heel respectvol ontvangen. Heb ze toegesproken en ze zijn bereid hun bijdrage ook te leveren. Wij gaan hun ook ondersteunen. Ze hebben gestreden voor land en volk.”


3 REACTIES

 1. Correctie Mw. de minister: voor Bouterse en de overigen ndp boeven. Indien voor land en volk zou Guyana zich reeds uit betwist gebied teruggetrokken hebben (dit in afwachting van een beslechting van het geschil). Fijn, maar deze
  militairen hebben ons onderdrukt.
  Willen wij ze helpen? Ja dat willen wij. Maar de dingen moeten wel gezegd worden, anders denken ze dat ze inderdaad voor land en volk gestreden hebben. Ondertussen slepen Brazilianen ons goud weg en bevuilen het land.
  gemodereerd

 2. Hoe kun je hebben gevochten tegen hetzelfde land en dezelfde bevolking die je beweert te hebben verdedigd?

  Het is jammer dat zoveel onschuldige mensen het leven lieten. Maar er was geen verdediging van het land. We zijn niet binnengevallen. De bevelhebber en zijn lijfwacht hadden een persoonlijk probleem, waarschijnlijk met betrekking tot cocaïne en besloten het hele land mee te slepen.
  Dat is alles

  Jullie hebben alleen een persoonlijk gevecht uitgevochten tussen twee mannen.
  Waarom is het zo moeilijk voor soldaten om het te zeggen zoals het is?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.