Inzittende raakt bekneld nadat inhalende automobilist aanrijding veroorzaakt

1
Inzittende raakt bekneld nadat inhalende automobilist aanrijding veroorzaakt

Bij een aanrijding tussen drie voertuigen aan de Kennedyweg in Suriname, is één persoon zaterdag gewond geraakt. De aanrijding vond plaats toen de bestuurder van een van de voertuigen inhaalde en tegen zijn tegenligger botste.

Bij de aanrijding waren een Toyota Vitz, Toyota Spacio en Prado betrokken. Ooggetuigen geven aan dat de bestuurder van de Toyota Vitz enkele voertuigen met hoge snelheid inhaalde. Hij botste tegen zijn tegenligger, de Toyota Spacio en kwam daarna tegen de Prado. In elk van de voertuigen zaten twee personen.  

De mede-inzittende van de Toyota Vitz raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De brandweer verwijderde het linker achterportier (foto onder). Deze mede-inzittende moest met de ambulance worden vervoerd.

De melding van de aanrijding kwam binnen rond 10.50 uur. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Het linker achterportier werd verwijderd door de brandweer.


1 REACTIE

  1. Sranang mang no lob den wagi. PM plaat vitz , dus pas pas ie bai a wagi , dan ye nak eng panja .. Wat voor haast hebben jullie
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.