ABOP Kerst boodschap: ‘Vrede, Liefde en kracht’

12
Kerst

[INGEZONDEN] – Vandaag vieren wij de verjaardag van Jezus Christus, die in enorme armoede werd geboren in een dierenstal. Zoals de apostel Lucas schreef: Toen Jozef en Maria in Betlehem waren, werd het kind geboren. Het was Maria’s eerste kind, een jongen. Maria wikkelde hem in een doek en legde hem in een voerbak voor de dieren. Want er was voor hen nergens plaats om te slapen.( Lucas 2:6-7) 

Deze kerst spreekt de Algemene Bevrijdings en Ontwikkelings Partij in Suriname (ABOP) de wens uit dat het herstel van de economie sneller voortgaat, zodat de mensen die onder de economische situatie gebukt gaan, zo snel mogelijk een beter kwaliteit van leven kunnen hebben.  

Dit is de vierde keer, sinds onze onafhankelijkheid dat de Surinaamse burgers zo’n crisis moeten meemaken. Gelukkig hebben de tot nu toe genomen maatregelen en de gezamenlijk inzet van de bevolking en de regering, hyperinflatie en extreme armoede die de vorige crisissen met zich meebrachten kunnen voorkomen.   

Samen met het IMF gaat nu een herstelplan uitgevoerd worden, die door Surinamers is opgesteld en breed draagvlak binnen de samenleving geniet. Dit betekent niet dat de economie van Suriname per direct gezond wordt, maar dat het land, nu het juiste pad van herstel is ingeslagen. 

Johannes 6: 38 Geef, en het zal je gegeven worden. 

Probeer deze kerst, vooral liefde en tijd aan de mensen om je heen te geven. De ABOP wenst de gehele Surinaamse samenleving een bezinningsvolle en kerst vol vrede en liefde. 


12 REACTIES

 1. Er is geen dag die tegenstrijdiger is dan Kerstdag. Een jaar telt 365 dagen waarvan 364 dagen, wij mensen, bereid zijn elkaar de schedels in te slaan. Niks geen genade , niks geen vergeving en niks geen barmhartigheid. En op die ene speciale dag , zijn we ineens de goedheid zelve. Ineens weten we wel te vergeven , aan de armen te denken en iedereen te behandelen zoals men zelf behandeld wil worden. Pakiratigri houdt zich het recht voor 364 dagen de goedheid te vertegenwoordigen en die ene speciale dag, zich als een demon te manifesteren. Geen gebeurtenis heuglijker dan de geboorte van Jezus. Zijn boodschap uitdragen, blijft de grootste en meest eervolle uitdaging. Hij was perfect en wij niet. En zie ,toch is er een begin.
  gemodereerd

 2. ABOP Kerst boodschap: ‘Vrede, Liefde en kracht
  =======
  De ABOP kan aan hun kerstboodschap nog toevoegen: vrede, liefde, kracht, grondroof, mishandeling en crimineelgedrag.
  gemodereerd

 3. Vrede , liefde en kracht alsmede een voorbeeldig gedrag van onze VP moet de tekst luiden
  gemodereerd

 4. Beste famiri, weer mooie woorden. Die elk jaar herhaald kunnen worden.
  Duidelijk voor beeld van abob & Co: luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden!

  Waar is de hartverwarmende reactie vanuit de Abob naar de journalist die hun voorzitter “liet aftuigen?” in naam van “bescherming vd veeplee”

  Misschien kan de vp daden toevoegen aan de woorden en naar de journalist gaan en hem de handen te schudden en vergiffenis te vragen. Dat zou een stukje hemel op aarde doen schijnen!!!!! En dan zijn namens hem een sociale instelling voor 10 jr ondersteunen.

  Loze woorden van ABOP
  gemodereerd

 5. Hoe geloofwaardig is dit. Met een voorzitter die alles naar zijn hand wil zetten (niet goedschiks dan kwaadschiks).
  gemodereerd

 6. Abop is een partij die werkt om sociale zwakkeren bovenwater te houden en ontwikkelingen brengen tot diep in het binnenland. Moge de almachtige Abop de kracht geven om zijn doelen te kunnen realiseren.
  gemodereerd

 7. @pakiratigri

  Laat me het nu met jou eens zijn. Daarom wens ik ook niemand prettige kerstdagen. Subh divali zeg ik ook niet. Doe niet mee met de schijnheiligheid op religieuze feestdagen. De essentie van zulke feestdagen is men allang kwijt. Het gaat alleen maar om eten en het materiële.

  Al die toespraken van politici met religieuze feestdagen leg ik naast me neer. Het is veel gepraat, weinig inhoud, omdat het elk jaar terugkomt in andere bewoordingen met nog altijd weinig inhoud.
  gemodereerd

 8. “Vrede en liefde”……. dit Abop-clubje met een veroordeelde drugscrimineel die zich structureel jarenlang heeft misdragen op het voetbalveld, tevens bankrover, in de kleedkamer bij de tegenstander met bankbiljetten loopt te strooien, als voorzitter, deinzen er niet voor terug om weerloze journalisten in elkaar te rammen. Hoezo vrede en liefde ???…..Het een criminele organisatie die alle fatsoensnormen en waarden gepasseerd is. Hoe schaamteloos, hypocriet kan je zijn. Dat hele land is sinds 1975 een ontspoorde FAILED STATE.
  gemodereerd

 9. Niemand van hen zegt: ik ga vanaf vandaag alleen met het uiterste minimum leven en alles wat ik bespaar, stort ik in de kas van het land. Ze doen altijd beroep op een ander, nooit op zichzelf.
  gemodereerd

 10. Vrede, liefde en kracht??
  Lonny,….daar was weinig van te merken tijdens je laatste misdraging met die journalist. Heb je al een andere telefoon voor die jongeman gekocht en hem ook persoonlijk om vergeving gevraagd?? De abop is een ramp voor Suriname en zal dat altijd blijven!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.