27-jarige bestuurder Dhiradj Jipath ter plaatse dood bij ongeval op 2e Kerstdag

2
27-jarige bestuurder Ditadj Jipath op slag dood bij ongeval op 2e Kerstdag

De man die op 2e Kerstdag ter plaatse om het leven kwam bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Dehliweg in Nickerie, is de 27-jarige autobestuurder Dhiradj Jipath. Twee mede-inzittenden van het voertuig dat op z’n kop terecht kwam in het water (foto) raakten gewond, meldt KPS zojuist.

De politie van het bureau Waldeck kreeg een melding van een verkeersongeval op zondag 26 december omstreeks 08:30 uur, op eerder vermelde locatie. Daar aangekomen bleek het te gaan om een personenauto met drie inzittenden die over de Dehliweg reden.

Door tot nog toe onbekende reden raakte het voertuig van de weg en reed een steunpaal van de Energie Bedrijven Suriname (EBS) kapot. De auto sloeg vervolgens over de kop en kwam met de vier wielen in de lucht in de langs de weg lopende goot terecht.

De bestuurder Dhiradj liet ter plaatse het leven, terwijl de twee mede-inzittenden letsels hebben opgelopen en met de ambulance werden afgevoerd naar het Mungra Medisch Centrum. Beiden zijn ter verpleging in de ziekeninrichting opgenomen meldt de Surinaamse politie.


2 REACTIES

  1. Bezopen ???? Want daar in Nickerie lusten ze gewoon pap van de ramtahal !!!

    sari tori

    Jacko
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.