Weer verdachte vast die drugs wilde smokkelen in gestoofde mope

3

De afgelopen tijd hebben smokkelaars geprobeerd om drugs via postpakketten te verzenden, waarbij de verdovende middelen verwerkt werden in een souvenir, in gestoofde mopé, in Chinese tayer en in ketjap. Afgelopen maandag hield de politie weer iemand aan, die ook probeerde drugs te versturen die verwerkt waren in gestoofde mopé.

De 31-jarige Yegnei M. is op maandag 20 december op zijn woonadres te Menkendam na uitgewerkte informatie door Narcotica rechercheurs aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Yegnei zag kans om ongeveer vijf maanden terug 72 gram cocaïne die was verwerkt in gestoofde mopé te posten bij één van de postbedrijven in Paramaribo. Bij de aanhouding verklaarde de drugverdachte dat hij zijn identiteitskaart kwijt was, aangezien deze uit zijn voertuig was gestolen.

Verder gaf hij aan dat hij van deze diefstal aangifte heeft gedaan op het politiebureau Latour. Bij verificatie bleek de verdachte nimmer aangifte te hebben gedaan. Het onderzoek wees uit dat Yegnei niet met zijn identiteitskaart, maar met zijn rijbewijs de doos had gepost.

De identiteitskaart die zogenaamd was gestolen, werd achteraf door buurtbewoners aan hem bezorgd. De drugverdachte Yegnei is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek door de politie opgesloten, meldt de politie.


3 REACTIES

 1. Ze zijn wel vindingrijk op een verkeerde manier, sang é psa ina kondré mang !!!!
  De grote bonzen worden volgens mij ontzien, want die brengen geld in het
  laadje (voor) sommige ambtenaren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Klopt Jacko , de grote bonzen worden beschermd door prade en die amoksie en wat dacht je dat de grote bonzen ( bouta , vp brunswijk) zich zelf beschermen, en justitie heeft het nakijken.
  De president moet zien dat hij het met de Amerikanen en de Nederlanders op een accoordje kan gooien dat zij die bonzen op zullen pakken en de paarsen , nou Jacko dan heeft Suriname kans om het geld van het IMF te besteden voor het volk en Suriname weer een waardig land wordt , en ze geen schurkenland meer zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.