dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieCombinatie van alcohol en medicamenten maakt man vernielzuchtig

Combinatie van alcohol en medicamenten maakt man vernielzuchtig

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft een man aangehouden die woensdagavond vier ramen van een woning op Paramaribo-Noord heeft vernield. Zonder enige aanleiding sloeg hij de ramen kapot met een schop.

Hij sprong via de schutting op het erf van een vrouw. Hij lag eerst op het erf, waarna hij een schop pakte en de vernielingen aanrichtte.

Daarna nam hij een tjap en wilde de deur vernielen om in het pand te gaan. Dit lukte hem niet. In de tussentijd was de politie gealarmeerd, die de man heeft aangehouden.

Hij bleek onder invloed te zijn van alcohol in combinatie met medicamenten. Hij was niet bij. Toen hij donderdag ontnuchterd was, kon hij zich niet voorstellen wat hij had gedaan. Hij wil de schade betalen.

De Surinaamse politie heeft hem in verzekering gesteld.
 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
  1. Als ik me niet vergis ( en ik weet zeker dat ik me niet vergis), heeft de Surinaamse politie vaker volledig toerekensvatbare personen, die beloofden gestolen goederen terug te geven, zonder meer in vrijheid gesteld. In sommige gevallen was het niet eens de dief die de spullen teruggaf, maar de politie. Ik vraag me daarom af, waarom deze man, die onder invloed was van alcohol en medicijnen, niet in vrijheid wordt gesteld, terwijl hij wel bereid is de aangerichtte schade te herstellen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES