Zwerver slaat tweemaal ruit van servicestation kapot

3
Foto ter illustratie.

De politie van het resort Centrum heeft in de avond van dinsdag 21 december de 52-jarige Anroedh N. aan de Henk Aronstraat aangehouden. Deze verdachte, die geen vaste woon- en of verblijfplaats heeft, zag kans voor de tweede keer een ruit van een service station aan diggelen te slaan.

Dat meldt het Korps Politie Suriname. Bij de eerste keer kwam Anroedh aan de hand van camerabeelden in beeld, maar wist uit handen van de politie te blijven. Toen hij op 21 december wederom de vernieling pleegde, schakelden omstanders direct de politie in.

De man werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Anroedh achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie.


3 REACTIES

 1. dankzij ddb is deze zwerver zover gekomen dat hij gaat stelen en vernielen , gelukkig zit deze zwerver met de feestdagen in de nor , en zal zeker wel een sneetje kerstbrood krijgen
  gemodereerd

 2. “Slimme” zwerver. Tijdens Kerst/Nieuwjaar gegarandeerd van onderdak, kerstbrood en misschien ook nog een kippenbout..
  gemodereerd

 3. Gebeurt ook in NL, als het koud begint te worden doen de zwervers, ook
  rare dingen. Maar in NL worden ze goed opgevangen, maar ze vallen in de herhaling.
  Deze mensen zijn het zwerfbestaan al gewend, ze kunnen niet tegen opsluiting.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.