Medewerksters servicestation vast na achterover drukken 170.000 SRD

5

De politie in Suriname heeft twee vrouwen die werkzaam zijn bij een servicestation, aangehouden voor het achterover drukken van een cashbedrag van maar liefst 170.000 SRD.

Uit het opmaken van de administratie bleek dat het bedrag niet verantwoord kon worden. De vrouwen die zelf belast zijn met de administratie zouden het bedrag op slinkse wijze hebben weggemaakt.

Hun methode was echter niet waterdicht want binnen korte tijd kwam de verduistering aan het licht. De vrouwen zijn dinsdag in verzekering gesteld. Zelf beweren ze onschuldig te zijn.

De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.


5 REACTIES

 1. Als men 1.000 SRD van mijn rekening zou achteroverdrukken, zou ik het binnen 24 uur ontdekken, maar aan een boom zo vol geladen mist men een twee pruimpjes en in dit geval zelfs 170.000 SRD niet.
  gemodereerd

 2. Ik vind het een beetje een sterk verhaal.
  Is de baas niet met het geld ervan door gegaan????
  4 dagen 170.000 is aardig wat.
  Of baas verkoopt olie voor smokkelaars.
  gemodereerd

 3. De Surinaamse politie hebben het maar druk, laat eens de Guyanese politie komen!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Te simplistisch om waar te zijn. als het te mooi is om waar te zijn dan is het NIET waar.
  iedere idioot weet dat het afstorten dagelijks geschied. Dat je met een beginsaldo start en dat er na afstorting een eindsaldo blijft die gecontroleerd moet worden. je hebt niet zomaar 30 tot 40 duizend als begin en eind saldo.
  Dus ergens baas e jokoe hatelijk. Zo simpel is een reken sommetje en zo makkelijk is het te controleren
  gemodereerd

 5. Kennelijk zijn deze dames boekhoudkundig niet zo goed onderricht. Ze hebben niet gehoord van de boekhoudkundige tussenrekening kruisposten, die periodiek “glad” moet lopen of over het fenomeen kasopname en/of controle boekhoudkundige banksaldo met saldo dagafschriften. In geval van pinbetaling hoort deze rekening zelfs dagelijks glad te lopen. Het is niet mijn bedoeling een cursus boekhouden hier ter plekke te geven , maar het is heel dom wat deze dames gedaan hebben. Je valt zo door de mand
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.