Door criminelen buitgemaakte auto bij woningroof weer terecht

2
Door criminelen buitgemaakte auto bij woningroof weer terecht

Deze auto werd vanmiddag rond 13.45u onbeheerd aangetroffen te Hannaslust nieuw project. Het voertuig was even daarvoor, rond 13.00u gestolen aan de Welgedacht C-weg in Suriname.

Vier gewapende rovers overvielen een gezin in hun woning op bovengenoemde locatie. Daarbij werden diverse zaken buitgemaakt waaronder deze grijze Noah. De criminelen gingen er in onbekende richting vandoor met de auto.

Binnen een uur werd de auto weer aangetroffen. Van de verdachten ontbreekt elk spoor. De politie van De Nieuwe Grond is ter plaatse bezig met het onderzoek.


2 REACTIES

 1. amoksie , wil je je huid redden dan moeten deze criminelen binnen 24 uur oppakken zijn , zo niet dan is je lot bezegeld, een keer is genoeg , jij hebt nog niks voor elkaar gekregen , o ja toch wel paarse criminelen beschermen
  gemodereerd

 2. Weet je wat.Het probleem zit dieper. Suriname zit al eeuwenlang met een hebie opgescheept die tijdens gouverneur Mauritius is ontstaan en met de Cabale werd aangeduid.Dit is een mooie benaming voor elkaar tegenwerken.
  Vroeger waren het witte mensen die zich aan de Cabale schuldig maakten. Nu zijn het zwarte mensen die op mij lijken. Zolang we met deze hebie opgescheept zitten zal het zoals Julian Wit het gezegd heeft, nooit meer goed komen met Suriname .We kunnen natuurlijk honderden voorbeelden noemen hiervan.
  Het laatste voorbeeld hiervan is van Amoksi, baas van de politiebond, die zijn leden de opdracht geeft om een opdracht van de minister van justitie en politie niet uit te voeren.Opvallend is dat deze twee mannen op elkaar lijken dus rijst de vraag of zij met de macht hun gegeven kunnen omgaan of dat hun sleutel te klein is voor het slot.
  Het probleem van Suriname is in mijn ogen begonnen in 1712, toen Jacques Cassard Suriname in bezit nam en zolang wij geen afstand kunnen nemen van deze hebbies zal het nooit goed komen met Suriname.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.