1 coronadode, 36 nieuwe besmettingen en nog maar 2 personen op IC

3
Corona behandeling op de intensive care afdeling

In Suriname is dinsdag 21 december één persoon overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal personen dat tot nu toe is overleden door COVID-19 is hierdoor gestegen naar 1.186.

Dat blijkt dinsdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er 36 personen positief zijn getest op het coronavirus, na het afnemen van 365 swabs. De meesten komen uit Paramaribo (12).

In de ziekenhuizen zijn momenteel 16 patiënten opgenomen. Opvallend is dat er nog maar 2 personen op de Intensive Care liggen. Dat is een van de laagste aantallen in lange tijd.

De cijfers van dinsdag 21 december 2021:


3 REACTIES

 1. Ik heb maar 2 vraag. De dagelijkse besmettingen van rond de 50, die mensen komen niet in aanraking met anderen???
  Want als 20 in contakt komen met 5 mensen is dat 20 x5=100.
  In Su wordt covid een onderdrukkingsverhaal. Niemand praat over feest vr ontsteking kerstboom.
  gemodereerd

 2. Desondanks blijven we in lockdown. Avondklok blijft wachten op de 5de golf om weer aangescherpt te worden. Deze cijfers zeggen dus niets, wat uiteindelijk weer de regie over ons eigen leven zal geven
  gemodereerd

 3. debby en konsensi , wacht een paar dagen dan zie je het aantal covid doden weer stijgen hier in Suriname , de paarsen gaven weer feesten hier met sabakoe als de voortrekkers , bij jullie in de bijlmer zal het wel mee vallen toch , strenge covid protocollen en kou zal jullie wel in het riool houden
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.