donderdag, maart 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameStartsein renovatie gebouwen Openbare Werken

Startsein renovatie gebouwen Openbare Werken

-

Does Travel

Minister Riad Nurmohamed constateerde vanaf zijn aantreden als minister van Openbare Werken, dat de meeste gebouwen van het OW-ministerie in een zeer slechte staat verkeren, alsook de afdelingen binnen de OW-gebouwen behoorlijk zijn verwaarloosd. In dit kader is op donderdag 16 december 2021 het startsein gegeven aan een viertal renovatieprojecten van ruimten en/of gebouwen die in slechte tot zeer slechte staat verkeerden.

In het hoofdkantoorgebouw betreft het de renovatie van de aanbestedingsruimte en afdeling ICT. De gebouwen van de Meteorologische Dienst te Zanderij en Paramaribo, het bouwen van een toilettengroep op het terrein van het OW-ministerie in Nickerie en het renoveren van de loods op het terrein van Materieel, Transport en Logistiek (MTL) aan de Duisburglaan, alwaar ook het vierde directoraat, Onderzoek en Dienstverlening, van het OW-ministerie is gevestigd. Tijdens deze gelegenheid zijn vijf kantoorunits, na een renovatie wederom in gebruik genomen en de autowasplaats die een hele periode stil lag is op deze speciale dag weer gestart met het wassen van dienstvoertuigen. Het ligt in de bedoeling dat dienstauto’s nu nog kosteloos gewassen kunnen worden, maar vanaf het komend jaar wordt er een vergoeding aan gekoppeld. 

Met de renovatie van deze vier projecten is een start gemaakt naar betere en moderne faciliteiten voor OW, waarbij werkzaamheden nu optimaal en efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Minister Nurmohamed benadrukte het feit dat ook OW-kantoren in de districten aan de beurt komen om gerenoveerd te worden, indien daar behoefte aan is. Volgens het nieuwe organogram moeten alle vier directoraten uiteindelijk heel hard werken aan kantoorfaciliteiten. “Voor de efficiëntie moeten afdelingen veelal geclusterd worden, want het heeft geen zin om steeds nieuwe gebouwen neer te zetten. Dit model zal ertoe leiden dat het personeel veel meer van elkaar zal leren, zonder meer investeringen” aldus de minister van Openbare Werken.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

2 REACTIES
  1. debby , weet je wat OW betekent , zal wel niet jij als laaggeschoolde zal wel denken Onder-Wijs , en debby , Wijs eens naar Onderen en kijk en wat zie je dan dat alles paars gekleurd is en langzaam over gaat in zwart , en dat betekend einde paarse tijdperk


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES