Politiebureau Munder negen jaar terug in gebruik genomen

2
Het politiebureau Munder

Politieambtenaren die te werk zijn gesteld op het politiebureau Munder herdachten het heugelijk feit dat dit bureau negen jaar terug in gebruik werd genomen. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Als er wordt gekeken naar het aantal aangiftes sedert de ingebruikname van voormeld bureau, kan worden geconcludeerd dat vele buurtbewoners dit bureau hebben aangedaan. De afgelopen negen jaar heeft politie Munder vele hoogte punten, maar ook enkele diepte punten meegemaakt. Als hoogte punten mogen worden genoemd de vele zaken (berovingen, inbraken en aanrijdingen), die door politie Munder onderzocht en opgelost zijn, waarbij de daders berecht zijn en het veiligheidsgevoel van de burgers van dit ressort is terug gekeerd.

Als diepte punten wordt gekenmerkt vier medewerkers, die in de bloei van hun leven plotseling zijn heengegaan. Het gaat in deze om wijlen de brigadiers van politie Dijksteel en Horb alsook de agenten San A Jong en Manohar. (Tekst loopt door onder foto)

De verschillende ressort-commandanten die in de afgelopen negen jaar de eer hebben gehad leiding te mogen geven op het politiebureau Munder zijn onder andere:

 • Comissarris Jerry Djamat 2012-2013
 • Hoofdinspecteur van politie Sjaamanand Debi-Tewarie 2013-2016
 • Inspecteur van politie 1e klasse Ramratie Panchoe-Kalicharan 2016-2017
 • Inspecteur van politie 1e klasse Urmie Clydesdale februari 2017 tot en met september 2017
 • Hoofdinspecteur van politie Nicolai Marie 2017-2019
 • Inspecteur van politie 1e klasse Carlo Wip 2019-2021
 • Inspecteur van politie 1e klasse Max Terborg die thans de huidige Ressort-Commandant is.

Naar aanleiding van het laatst genoemde heeft het personeel van het bureau Munder als bewijs van waardering voor de inzet en prestatie van de voormalige Ressort-Commandanten, in de gang van dit bureau een fotocollage van hen onthuld. Nadat de onthulling had plaatsgevonden, werd het geheel afgesloten onder het genot van een hapje en drankje.


2 REACTIES

 1. Er is ooit het woord poppenkast geïntroduceerd door een nu dementerende bejaarde ex president. Het ziet er nu naar uit dat zijn gedachtegang wordt voortgezet.
  AUB laat dit achterwege Suriname heeft nu dringend behoefte aan vooruitgang.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.