Onderwijs huldigt meer dan 1.000 jubilarissen en gepensioneerden

2
minowc

Een grote groep gepensioneerden en jubilarissen van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) in Suriname, wordt deze maand gehuldigd. Er worden om precies te zijn 1.004 medewerkers en gepensioneerden gehuldigd over de periode 2012 tot en met 2019.

De jubilarissen hebben 25, 30, 35 en 40 dienstjaren achter de rug. Zij zullen vanwege hun jarenlange inzet op het departement in de maand december 2021 een gratificatie ontvangen.

De minister en haar directie zouden iedereen persoonlijk willen bedanken voor hun jarenlange inzet. Dit kan helaas niet vanwege de gezondheidsmaatregelen in het land.

De groep gepensioneerden en jubilarissen die in december 2021 hun gratificatie niet hebben ontvangen, hoeven zich niet ongerust te maken, want het geld wordt dan aan het eind van januari 2022 op hun bankrekeningen gestort.

De minister, haar directeuren en staf bedanken de gepensioneerden en jubilarissen voor hun enorme bijdrage in de afgelopen jaren. De leiding van het ministerie is blij dat ze nog voor de feestdagen de gratificatie kan uitbetalen.

De minister heeft de commissie jubilarissen en haar staf bedankt voor hun werk dat onder moeilijke covid omstandigheden werd uitgevoerd.


2 REACTIES

  1. Zie je wel die grijze postduif fer… , de moeder van , van trik , had tijdens haar ministerschap nooit geen wil om toen al die jubilarissen en gepensioneerden te huldigen , deze grijze duif had alleen als doel , leraren en onderwijzers de grond in te drukken en ze moesten naar haar poppen dansen , weten jullie nog dat ze de leraren en onderwijzers dreigde met ontslag als ze met de staking mee zouden doen , gelukkig is het onderwijs verlost van die heks , en nu er iemand is die deze huldigen als nog gaat geven, toppie minister Levens.
    gemodereerd

  2. Ik denk dat de Minister sommige v/d gepensioneerden goed kunnen gebruiken als PARTTIME medewerkers om Bijlessen en ook i/d District af en toe de leerkrachten te ondersteunen om hun ervaringen en VAKKUNDIGHEID over te dragen aan de nieuwe generatie ” het zou super geweldig zijn om dit initiatief te nemen, maar de OVERHEID moeten de gepensioneerden goed ondersteunen wat materiaal/ huisvesting/ vervoer en redelijk goed salaris aanbieden** dan komt alles van zelf goed πŸ“šπŸ’ΌπŸ“πŸ“‚βœπŸ—‚πŸ‘¨β€πŸŽ“πŸ‘©β€πŸŽ“β˜οΈβš‘πŸ‡ΈπŸ‡·β˜οΈπŸ–ŠπŸ“
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.