Diploma-uitreiking Bachelorsopleiding Janssen University of Applied Sciences

2

Op zaterdag 18 december 2021 vond in Suriname de diploma-uitreiking plaats van studenten die hun bachelorsopleiding in ICT of Bedrijfskunde in de tweede helft van 2021 hebben afgerond.

Vanwege de Corona pandemie werd in twee afzonderlijke groepen van 6 diploma’s uitgereikt aan  de nieuwbakken Bachelors in bijzijn van een klein aantal aanschouwers.

Voorafgaand aan de diploma-uitreiking vonden speeches plaats van o.a. docenten van het instituut, waarna de afgestudeerden op plechtige wijze hun diploma’s in ontvangst mochten nemen. Het geheel vond plaats in een speciaal voor dit evenement ingericht en goed versierde omgeving in het gebouw van Janssen en Partners.


2 REACTIES

  1. Doet mij deugd om te zien dat er in Su nog genoeg jongeren zijn die in hun toekomst investeren. Ik durf te wedden dat deze groep ouders hebben die hun kinderen normen en waarden hebben bijgebracht en zelf ook het nodige hebben gedaan aan hun ontwikkeling.
    Immers, de appel valt niet ver van de stam…
    gemodereerd

  2. Helemaal goed. Ben trots op deze pas afgestudeerden. Het zijn niet allemaal criminelen of drop-outs maar serieuze studenten die begrijpen dat het belangrijk is om in je persoonlijke ontwikkeling te investeren. Well done. Chapeau.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.