woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan steelt pot met moksalesi uit huis van buurman

Man steelt pot met moksalesi uit huis van buurman

-

Does Travel - naar Suriname

Ernesto H. heeft een pot met moksalesi gestolen uit het huis van zijn buurman. De politie heeft hem aangehouden en in verzekering gesteld.

De benadeelde kookte donderdagmiddag een pot met moksalesi en bewaarde die in een kast in zijn huis. Zijn bedoeling was die vrijdagochtend te nuttigen, na het werk. Hij vertrok donderdag 18.00 uur naar zijn werkplek en kwam vrijdag 06.30 uur thuis aan.

Ernesto H. drong in de avonduren het huis van zijn buurman binnen. Hij nam de pot met gekookte voeding en at die op. Hij waste de pot en bewaarde die in zijn huis.

De politie stelde na de aangifte een onderzoek in. Zij trof de pot van de benadeelde in het huis van Ernesto H. aan. De benadeelde herkende zijn pot positief, maar de verdachte bleef erop dat die van zijn broer is. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Hij had erge honger en gaat ook nog keihard liegen, hij is zeker
  een NDP’er !!!! ( Het kan niet anders, baas geeft geen pakketjes meer.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. En vuile dief heeft het gesmaakt? Jouw buurman is een man met ballen want hij heeft een baan en zorgt voor zichzelf maar jij Ernesto bent een minkukel en mislukkeling!


  gemodereerd
 3. Het is maar goed dat geen enkele onderdeel van het menselijke lichaam ongekookt eetbaar is, anders zouden er nu heel veel ernstig verminkte mensen rondlopen.


  gemodereerd
 4. Overal in de wereld kijken buren uit voor elkaar. Is Suriname een uitzondering aan het worden? Deze dief had behalve honger totaal geen klasse of intelligentie. Nu gaat hij ten minste 3 maaltijden krijgen per dag achter tralies.


  gemodereerd
 5. Wat een verhaal ik herken het ook. Gebeurt ook in nederland pak suiker wordt gestolen als raam openstaat bij buurmensen enz. Ik heb ook lastige vraat buren in nederland echte geur ruikers speciale neus ontwikkeld hun ook voor riool geuren en masala en pepers surinaams eten ik heb ook vraat buren, maar vogende keer is misschien bruikbare tip huis en ramen goed dichtmaken anders in no time alles weg dit doe ik in nl.


  gemodereerd
 6. Mijn buurman stal ooit mijn grasmachine. Die zou volgens hem ook van zijn broer geweest moeten zijn. Nu, maaien hij en zijn broer elke twee maanden om de beurt het gras op mijn erf. Voor straf.


  gemodereerd
 7. @ Sandra

  In wat voor buurt woon jij dan ? Zo( te horen lezen zien) een Aso buurt.
  Ach ja Sandra als je, je daar thuis voelt is het geen probleem, en zo te lezen,
  ben je daar als een vis in een heldere water !! Vraagje: wat zijn vraat
  buren? En je voelt je, je niet veilig, wat doe je dan nog in Nederland??
  In Su zijn er nog genoeg plaatsen waar het nog veilig is. Verkassen maar
  zou ik zeggen, of je mond dichthouden. Nog een andere optie en wel naar een
  andere huis verkassen, bij een betere buurt. Stel dat je bij de UWV loopt
  dan heb je ook geen keus, want een duurdere huis kan iemand die bij UWV
  zit niet permiteren. Maar in ieder geval, je hebt een dak boven je hoofd.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 8. Het is niet goed te praten wat er is gebeurd, maar dit verhaal hoefde niet in de media, de buren konden het uitpraten, en zoeken naar een oplossing bvb een wederdienst doen. De noot is duidelijk aan de man, sociaal economisch gezien. Wie weet is dat de zelfde buur die later een helpende hand biedt


  gemodereerd
 9. Soms doen mensen dit uit bijgeloof. Ze denken dan dat ze net zoveel geluk gaan krijgen als die ander.


  gemodereerd
 10. Die man had honger. Het is fout dat ie die hele pot heeft gestolen. En dat hij liegt. Maar ik geloof dat hij echt honger had. Hij hoeft niet zo beledigd te worden en voor mislukkeling uitgemaakt worden.. ik hoop dat hij zijn verontschuldigingen aan zijn buurman aanbied en als hij het wat beter heeft wat boodschappen haalt voor die man.


  gemodereerd
 11. @J.Zwartmans 15.29 zo te lezen vind je mij reacties irritant nou ik de jouwe ook hoor vraatzuchtige en haatzuchtige pirana’s zijn jullie op WKN altijd het hoogste en laaste woord willen hebben en mij vragen wat vraat betekent zo’n proffessor J.Zwatmans die klaar staat met irrirante reactie die moet het toch weten of ben je soms die ene maffe @klaas nou jullie kunnen de pot op hoor irritantelingen.


  gemodereerd
 12. Wat is Suriname toch veranderd. In de jaren 50 en 60 woonde ik in de ghetto (in de buurt van de Ramgolamweg). Het was een korte steeg en de bewoners van de weg waren een grote familie. We steunden elkaar met alles . Ook met eten. Als een familie geen eten had dan had de hele weg geen eten.
  Dat was geen probleem omdat iedereen een erf had. Er werd flink geplant en gekweekt.
  Uiteindelijk moesten wij de buurt evacueren omdat een of andere idioot de kafberg in brand had gestoken. Dit verhaal staat dus in schril contrast met het stelen van een pot eten.
  Ja, ik kom uit de ghetto. Vroeger schaamde ik mij ervoor. nu niet meer omdat ik in mijn hele verdere leven nooit meer zo’n eenheidsgevoel heb ervaren, zoveel liefde en warme vriendschappen heb gekend en samen met de buurjongen eigen speelgoed maakte.
  Die dingen zijn kennelijk ook uit de ghetto verdwenen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES