Verdachte verklaart dat Jamaicaan hem betaalde om drugs te posten

5
Politiebureau in Suriname
Archieffoto: Politiebureau in Suriname

De Surinaamse politie heeft vorige week de 22-jarige Chenerro P. opgespoord en aangehouden, omdat hij een doos heeft gepost waarin cocaïne verborgen zat.

Volgens het Korps Politie Suriname verklaarde Chenerro dat een onbekende Jamaicaanse man, die voorbij zijn woning liep, hem gevraagd had of hij wat geld wilde verdienen door een doos voor de vreemdeling te posten.

Hij zou toe hebben gestemd. Na ongeveer twee weken ging de onbekende man ten huize van Chenerro en overhandigde hem een souvenir, waarin vijfenzeventig (75) gram cocaïne verborgen zat. Hiervoor kreeg de jongeman 1.000 SRD, waarna hij met een taxi naar een postbedrijf ging om het souvenir te posten.

De douanerecherche onderschepte tijdens visitatie de drugs, waarna het verderfelijk spul en het souvenir in beslag werden genomen. Deze werden vervolgens overgedragen aan de Narcotica Brigade. Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben Chenerro op zondag 12 december op zijn woonadres in het Centrum van Paramaribo opgespoord en aangehouden.

Naar zeggen van de drugsverdachte weet hij niet waar de vreemdeling woonachtig is. Na gepleegd overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is hij door de politie opgesloten.


5 REACTIES

 1. Het zijn altijd die vreemde, onbekende, niet surinaams sprekende mannetjes die NIET eens bestaan, die de schuld krijgen!
  Hoe is dit toch mogelijk?

  Echt te triest voor woorden…
  Lekker brommen jongen, van jou krijgt niemand even last.
  Vergeet die chinees op de hoek maar met het lekkere eten, want jou menu is droog brood en water!
  gemodereerd

 2. Je gaat een doos posten van iemand die je helemaal niet kent, wat voor oelewappers ben je dan ? ”Dom en ongeloofwaardig verhaal, misschien was hij zelfs high”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Sluit hem op vr 10 jaar. De Jamaicaan zal hem bezoeken.
  Ik snap de armoede maar het moet ophouden.
  gemodereerd

 4. Alweer zo’n ongeloofwaardig (verzonnen) verhaal. Kom eens eindelijk met een nieuw ding.
  Suggestie: opsluiten totdat die Jamaicaan is opgespoord (hahaha).
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.