Smokkelaar verwerkt cocaïne in imitatie maïzenakoekjes

10
maizenakoekjes

De 22-jarige Jayant B. is op zaterdag 11 december door de politie aangehouden. Hij probeerde in totaal 59 gram cocaïne, die in imitatie maïzenakoekjes was verwerkt, te posten meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Jayant zag kans op maandag 1 november een postbedrijf te Lelydorp aan te doen, waar hij de drugs aanbood. De postverzender heeft aan de politie verklaard dat hij zich op een weg te Lelydorp bevond, toen een onbekende man hem benaderde en hem vroeg een doos voor hem te posten, aangezien die man geen identiteitskaart bij zich had.

Hij werd door politie van het bureau Nickerie, door tussenkomst van de afdeling Narcotica Brigade, op zijn woonadres te Corantijnpolder opgespoord en aangehouden

De drugsverdachte werd overgedragen aan de rechercheurs van Narcotica Brigade, waarna hij na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie achter slot en grendel is geplaatst.


10 REACTIES

 1. Jayant lummel eerste klas, Bobojantje eerste klas ga een beter smoes verzinnen want in deze rommel trapt niemand in. De politie had de troep jou moeten laten opsnuiven. Dan had je geweten waarmee jullie bezig zijn.
  gemodereerd

 2. Er was eens een onbekende man die mij staande hield en vroeg of ik een pakketje voor hem wilde verzenden.Sprookjes bestaan echt je moet er in geloven!!! En in Su geloven velen in sprookjes!!!
  gemodereerd

 3. @ Popo Jantje:
  Waarschijnlijk heeft hij de eerste klas niet eens gehaald want met zo een lullig smoesje kom je nergens.

  22 Jaar en wat denkt deze idioot? Werken “HO” maar….
  Even een pakketje met drugs posten om een polder druglul te worden!
  I.p.v. dat deze polderlul gaat studeren om wat te worden in de maatschappij en wat te betekenen voor de samenleving, m.n. zijn familie een beter leven te kunnen dan houdt hij zich bezig met criminele aktiviteiten waarmee anderen hun leven stuk gaat.
  Is goed voor je dat ze hebben op gespeurd, polderlulletje.

  Wel kleine sukkel nu mag je gaan brommen, en de jonge bitch uithangen in de gevangenis. Op deze leeftijd en nu al op het klote pad van verdoemenis belandt.
  Veel plezier met de kerst in de warmte en de kakkerlakken!
  gemodereerd

 4. Deze man probeert Nickerianen als idioten te omschrijven. Zijn gedachtegang: In Nickerie kennen ze me. In Lelydorp kennen ze me niet. Dus reidt deze idioot 200 kilometers heen en ook terug om een doos te Lelydorp te posten. Mam, man, man. Geen hond die dit verhaal gelooft.
  gemodereerd

 5. Ooooooooh nu weet ik waarom ik high word na het eten van deze koekjes.
  Daarom moet ik zo duur betalen voor deze koekjes, bij de Surinaamse
  tropische zaken in Den Haag.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Destroying other people’s lives.Nanga so Wang coronavirus in a grontapu en toch ding Wang doe ogrie.Crack maizena
  gemodereerd

 7. Jayant kwam dus helemaal uit Nickerie om te wandelen in Lelydorp en daar kwam hij een onbekende man tegen die uitgerekend hem vroeg om een pakketje voor hem te posten en hij deed het ook nog? Jayant is gek, of hij denkt dat wij allemaal gek zijn, om dit verhaal te geloven.
  gemodereerd

 8. Ik geloof je hor, je krijgt daarom geen 50 jaar cel, maar alleen 25 jaar, nee omdat je zo eerlijk bent krijg je 20 jaar.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.