Stuur nu ook Lai-A-Fat of Fernandes Kerstbrood naar familie in Suriname

5
www.pakketjesuriname.nl

Stuur nu ook een Lai-A-Fat, Fernandes Kerstbrood of een Ferrero Rocher naar je familie in Suriname. De initiatiefnemers van het bekende SurinaamsKerstbrood.nl kregen de afgelopen dagen na de lancering van hun Surinaamse Kerstbox vaak de vraag of het ook mogelijk is om kerstbrood via Surinaamskerstbrood.nl naar familie en vrienden in Suriname te sturen. Om die reden zijn ze weer gestart met een leuk initiatief, namelijk PakketjeSuriname.nl.

Via deze website kun je je dierbare blij maken met een kerstbrood in Suriname. De hele maand december is de verzending ook nog eens gratis! Daarnaast is het mogelijk een kleine gift te sturen naar familie en vrienden in Suriname via PakketjeSuriname.nl. Naast verschillende pakketten, bieden ze leuke gewilde producten voor je dierbaren.

De aim van PakketjeSuriname is door met subtiele gifts, die meestal ook nog eens door de maag gaan, anderen blij te maken. Liefde gaat immers door de maag en we hebben ‘lobi’ voor eten. Vandaar dat zij ook met een van de bekendste cookie makers, overdoughsed en zowel bakkerij Lai-A-Fat als bakkerij Fernandes in Suriname in zee zijn gegaan.

Voor nog geen 10 euro heb je al keuze uit meer dan 10 producten die naar familie en vrienden in Suriname kunnen worden gestuurd. Het gaat immers vooral om het gebaar! Bekijk het complete aanbod via: www.pakketjesuriname.nl.

Bekijk de verschillende servicemogelijkheden van PakketjeSuriname.nl, zoals verschillende betaalopties met creditcard, iDeal en meer. Plus in de hele maand december zijn er geen kosten voor verzending. De glimlach van je dierbare bij ontvangst krijg je er gratis bij!


5 REACTIES

 1. waarom moet pakket sturen naar familie daar
  zij sturen ook nooit wat laat ze maar gaan werken
  zij wachten maar op pakket maar niet van mij hoor
  gemodereerd

 2. Als familie de kerstbroden naar Suriname moeten sturen, zou ik zeggen: “laat die kerstbroden maar lekker in SME blijven. Suriname is skeer en het overgrote deel van de Surinamers hebben geen geld”.

  Er is toch al een mogelijkheid door SLM gemaakt, waardoor SuriNeds hun eigen kerstbroden, enz kunnen bestellen. Iedere SuriNeds die daar behoefte aan heeft, kan het dan online doen.

  Familie kan dit doen, familie kan dat doen, waarom stapt men niet over, je kan het zelf doen.

  Waarom moeilijk doen als er al een goede alternatief is.
  gemodereerd

 3. Beste mensen…. Het is over ongeveer een week kerst-feest.. Nederland is al in stemming voor … Het is geen armoedebestrijding, een kerst brood voor familie of vrienden, in Nederland of Suriname …. Het is een extraatje… . Mensen die in Nederland niet vloeiend rond kunnen komen, het kan, de eindjes aan elkaar knopen…, voor kerstdag, wat weggelegd voor medelanders of voor overzee. Het gebaar blijft in het geheugenkaart … .,maar het is echt meer dan dat, weggelegd voor denk ik wel veel van U… Een geef-moment komt niet vaak voor ..Mensen, elk jaar weer, heel veel vervelende momenten op de weg.. Zowel in Nederland als in Suriname.. . Disproportioneel, is het aantal auto-ongelukken . Mensen, een moment om vooruit te kijken, ookwel voor Suriname, als naamloze vennootschap… Voor nu sterkte en vergeet je mondkapje niet…
  gemodereerd

 4. Geef dan een goed kerstbrood. Die beiden van Fernandes zijn niet te eten. Net als de meeste spullen van ze. Ook de puntjes zijn een drama geworden. Logisch als je monopolie hebt.
  gemodereerd

 5. €10 voor 1 kerstbrood en ook €10 voor een Ferrero Rocher?
  Stuur geld, kunnen die mensen tenminste zelf bepalen wat hun noden zijn en wat ze ervoor willen kopen…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.