dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijApparatuur met korting kopen voor familie, geliefden en relaties in Suriname

Apparatuur met korting kopen voor familie, geliefden en relaties in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Fernandes Express, onderdeel van de Fernandes Group, heeft t/m 31 december een leuke kortingsactie  op haar large appliances. Consumenten kunnen online via het veilige platform hoppa.sr nu ook witgoed zoals koelkasten, wasmachines, gasfornuizen, magnetrons aanschaffen voor hun familie, geliefden en relaties in Suriname.

Het mooie van deze large appliances aktie is dat er ook via iDEAL bankieren betaald kan worden, waardoor ook consumenten in Nederland hun mensen in Suriname kunnen verrassen met dit speciaal geschenk!

Fernandes Express biedt meerdere merken aan waarbij rekening is gehouden met een ieders budget. Fernandes Express doet dit in samenwerking met HSDS. HSDS staat garant voor de juiste installatie tot aan huis en met een uitstekende aftersale service.

Bestellingen kunnen hier direct online geplaatst en afgerekend worden via hoppa.sr. De leveringen zullen na de bestelling binnen 48 uur tot aan huis geschieden in groot Paramaribo.

Fernandes Express, onderdeel van de Fernandes Group, doet deze campagne in samenwerking met de Hakrinbank via hun hoppa.sr platform. 

Voor meer informatie kunt de Fernandes Express klantenlijn bellen of appen op +597-8794687/+597-8644534. Kijk voor meer informatie ook hieronder en wees er snel bij, want op=op!

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

1 REACTIE
  1. Te meten aan het aantal restaurants en eetgelegenheden is het duidelijk dat Suriname wel armoede kent maar dat een groot deel van de bevolking toch wel in weelde leeft en die het geld bezitten.
    Bij het VAT en omgeving krioelt het van eettentjes en het is er altijd stervens druk


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES