Nederlandse band Sabakoe in Suriname tijdens de feestdagen

9
Nederlandse band Sabakoe in Suriname tijdens de feestdagen

Vorig jaar is het vanwege de pandemie niet gelukt, maar dit jaar is de populaire kasekoband van Nederland met Kerst en oud op nieuw wel in Suriname. “We zijn op familiebezoek en gaan kijken of het mogelijk is om wat optredens te doen uiteraard met inachtneming van de gezondheidsmaatregelen”, vertelt voorzanger Steven Maayen

In Nederland treedt Sabakoe op verjaardagsfeesten op met inachtneming van de regels. De feesten vinden in de middag plaats. Hun laatste optreden in Nederland was op 13 december. De groep is al in Suriname gearriveerd. “We zijn heel blij om weer in Suriname te zijn. Lekker in eigen land. Het geeft je een fijn gevoel, het thuisgevoel”, meent Maayen.

Sabakoe brengt volgend jaar nieuwe muziek uit. “We zijn bezig met nieuwe songs. Jullie kunnen in het nieuwe jaar er naar uit kijken”, benadrukt Maayen. De laatste song van Sabakoe was een kerstlied ‘Kresneti Doro’ en dateert van december 2020 en de laatste CD ‘N’a Porti Fowru’ kwam in 2018 uit.

Maayen wenst namens de populaire kasekogroep de totale Surinaamse gemeenschap gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2022 toe


9 REACTIES

 1. opdonderen met die gasten , ze nemen covid niet serieus en deze regering geeft toestemming , natuurlijk geven ze dat aan die gasten om het volk te vermaken , maar covid zal winnen en die gasten zullen nooit meer terug kunnen , einde sabakoe en Suriname
  gemodereerd

 2. Sabakoe op familiebezoek in Suriname en ze gaan kijken of ze enkele optredens kunnen verzorgen met inachtneming van de Covid-19 maatregelen.

  Woooi mi Gado: Wat is die voorzanger toch een GRAPJURK
  gemodereerd

 3. WAT 16 december 2021 At 23:39

  Dat snap ik niet helemaal. Mensen die Suriname in komen zijn dubbel gevaccineerd en getest. Eenmaal hier worden ze na 3 dagen nogmaals getest. Dat lijkt me toch een stuk beter dan de constante illegale feesten waar niemand getest wordt en wat de politie gewoon oogluikend toestaat. En die feesten zijn er. Je hoort ze gewoon. Er worden via whatsapp flyers voor rondgestuurd.
  gemodereerd

 4. Feesten feesten en maar blijven feesten, geef corona geen tijd om het feesten te boycotten. Het is een virus dat zich niet gewonnen geeft zolang de gemeenschap genoeg voer geeft aan het virus om zich te blijven vermenigvuldigen.
  gemodereerd

 5. Geweldige band. Ze hebben hopelijk eerst contact gezocht met onze enige echte Covid- Minister. Die word rancuneus als er ergens live muziek word gespeeld. Laat Sabakoe niet de oorzaak zijn van wederom een vervroegde avondklok en meer van die idiote maatregelen.
  gemodereerd

 6. Dit zijn de hypocrieten die zogenaamd trots op hun Surinaamse roots zijn maar verder geen ene moer voor het land willen doen. Stop dat eergevoel dan maar in je pufgat. Schijnheiligen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.