34 nieuwe besmettingen en geen coronadoden

2
coronavirus-covid-19-test-suriname
Man ondergaat coronatest in Suriname

In Suriname zijn woensdag 15 december 34 nieuwe besmettingen geregistreerd na in totaal 356 keer testen. Dit is een besmettingspercentage van 9,6%, waarbij de meeste besmette personen komen uit Paramaribo en Wanica.

Dat blijkt woensdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de update blijkt verder dat er de afgelopen 24 uur geen coronadoden zijn genoteerd.

Op dit moment worden 13 personen in de ziekenhuizen en 12 op de intensive care behandeld.

Het dashboard na de update woensdag 14 december 2021:


2 REACTIES

  1. We moeten door dit relatief positieve resultaat niet de fout maken door te gaan denken dat Corona in Suriname onder controle is. We moeten alert blijven en vooral de corona maatregelen niet terugschroeven. Dat het nu de goede kant op lijkt te gaan, is slechts de stilte voor de storm, het is namelijk slechts één kwestie van tijd dat Omicron ook in Suriname opduikt.
    gemodereerd

  2. We hoeven niet blij te zijn want de doden hebben we in het verkeer. Vreselijk wat er nu gebeurt.
    Een vraagje, de dagelijkse besmette personen die besmetten dus geen anderen????
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.