Politieagente bekneld in auto na zwaar ongeval met houttruck op Bosjebrug

5
Politieagente beknelt in auto na zwaar verkeersongeval op Bosjebrug

Bij een zwaar verkeersongeval zojuist op de Bosjebrug in Suriname zijn meerdere auto’s betrokken waaronder een politiewagen. Een truck met houtblokken is van de brug gerold en heeft daarbij meerdere voertuigen geraakt.

Een van de voertuigen die geraakt is is een politieauto. Een agente is hierdoor bekneld geraakt. Er zijn nog meer slachtoffers langs de weg.

Bij het ongeval zijn minstens vier auto’s betrokken. De Surinaamse brandweer is ingeschakeld om de agente uit haar benarde positie te bevrijden. Met zwaar materieel worden de overige voertuigen verwijderd.

Er is sprake van een enorme ravage zoals op onderstaande foto te zien is:

UPDATE: Bij het zware verkeersongeval dat vanmiddag met een houttruck plaats vond op de Bosjebrug, is één persoon overleden. Hij zat in het Noah busje dat hieronder op de foto te zien is. De houttruck knalde frontaal op het busje:


5 REACTIES

 1. Ik vraag mij af wanneer er een verbod komt voor vrachtwagens om over de brug te rijden. Het is levensgevaarlijk . Een personenauto levert al genoeg gevaar op als de remmen het begeven laat staan een vrachtwagen. Ik rijd altijd met een vrees over de brug als ik vrachtwagens en dergelijke houttransporters op de brug tegen kom . Het opmerkelijke is ook dat ze vaak zwaar beladen met meerdere tegelijk over de brug rijden. Is dit geen les om dat middels regelgeving te verbieden?
  gemodereerd

 2. zou geen probleem zijn als de vrachtwagen is goede staat zijn
  maar elke surinamer weet dat 90% van het vrachtverkeer niet door een keuring komt.
  je hoeft alleen maar te kijken naar de trucks van afstand en je ziet al dat ze nooit goedgekeurd kunnen worden
  en toch rijden ze dagelijks heen en weer met “illegaal”gekapt hout
  ik heb nog nooit een vrachtwagen in suriname gezien die goed onderhouden werd
  de trucks worden uitgeleefd tot op het bot zonder enig goed onderhoud
  met gevolg dit keer weer 2 doden.
  gemodereerd

 3. 1. Die houttrucks overschrijden de toegestande asdruk 2. Verouderde trucks worden al jaar en dag ingezet , waarbij onderhoud soms zoek is. 3. Alle wegen en bruggen zitten ze kapot te rijden. Maar goed , in suriname wachten we altijd tot het te laat is. Mijn condoleances aan de familie, dong dong fasi sma ey dede in a kondre dies.
  gemodereerd

 4. Sedert 21 december 2018 heeft de kps al gewaarschuwd dat houtblokken overdag niet over de bosje brug mogen worden getransporteerd.pfffff
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.