54-jarige Waldy overleden bij verkeersongeval met houttruck op Bosjebrug

3
54-jarige Waldy overleden bij verkeersongeval met houttruck op Bosjebrug
Het slachtoffer, de 54-jarige Waldy S. Poniran.

De man die vanmiddag om het leven kwam bij het zwaar verkeersongeval met een houttruck op de Bosjebrug, is de 54-jarige Waldy S. Poniran. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist laten weten.

De politie van het bureau Nieuwe Haven kreeg omstreeks 12.40 uur vanuit het Command C enter een melding van een zware aanrijding die had plaatsgevonden bij de voet van de Wijdenboschbrug tussen een aantal voertuigen.

Daar aangekomen constateerde de politie dat een vrachtvoertuig met een lading houtblokken die vanuit de richting van Meerzorg kwam aangereden richting Paramaribo voor een enorme ravage heeft gezorgd.

Door tot nog toe onduidelijke oorzaak kwam het vrachtvoertuig in botsing met een aantal voertuigen, waaronder een politievoertuig met drie vrouwelijke wetsdienaren en twee motorrijders van de politie. Eén politievrouw zat ook bekneld in het dienstvoertuig en is door de brandweer uit haar benarde situatie bevrijd.

Een aantal personen die zowel licht- als zwaargewond zijn geraakt, werden met de ambulance afgevoerd naar de RGD-poli te Meerzorg en de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Los van de vijf politieambtenaren die zijn afgevoerd, zijn de persoonsgegevens van de overige slachtoffers nog niet bekend.

Waldy Poniran die bekneld zat in zijn voertuig en geen teken van leven meer vertoonde, werd door de brandweer uit de auto gehaald. De ingeschakelde arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Surinaamse Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen meldt de politie.

De brug was tot laat afgesloten voor het verkeer:


3 REACTIES

 1. R.i.p. heel heel erg triest wat er gebeurt is.
  Een gezin alweer ontwricht.
  Ik hoop dt de politie ervoor zal zorgen dat ze de brug leegmaken als dit soort gevaarten erover moeten.
  Het is een regel. Ik hoop dat de mensen vergoed worden. We kennen de boeven van de verzekering in Su.
  gemodereerd

 2. gd morgen,,als ik het lees en bekijk ,wat vrachtwagens betreft in u land , zeer slecht,,geen een rijd er met goede verlichting rond voor nog achter,dus onderhout schiet hier veel tekort,,wat denkt u dat u zo een vrachtwagen koop ,alles oke is nee ,er mankeerd van alles aan anders doen ze die niet weg in holland,over beladen trucks is altijd vragen om ongevallen,3 assen max laad vermogen 8 tot 10 ton .en dat kan alte veel zijn,jammer dat er weer een leven is ontnomen,,word echt tijd strenger op te treden ,bij die transportbedrijven nu vandaag mee beginnen ,ook conteners rijders de helft heeft geen verlichting achter op foute boul toch,,aan pakken die lui zet ze stil,,niet meer rijden voor alles tot in de punkjes is gemakt en werkt..
  gemodereerd

 3. @ Henk

  Helemaal ”goed verwoordt hoor Henk”. Vrachtwagens worde te zwaar en verkeerd
  beladen in Su. De controle is 0,0 in Su het is zo geweest, en het zal zo blijven!
  Vracht wagens met zulke lading, dienen met politie begeleiding te rijden
  en wel ook met zwaailichten., De mijnheer die overleden is, is naar mijn inziens
  te dicht bij de vrachtwagen gaan rijden, hij hield geen rekening dat de lading
  kon schuiven!!! Al met al het is een hele sari tori!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.