woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Brandweer weet erger te voorkomen bij felle brand in Nickerie

VIDEO: Brandweer weet erger te voorkomen bij felle brand in Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

De brandweer in Nickerie heeft in de vroege ochtend van dinsdag erger weten te voorkomen, door kordaat optreden bij een felle brand aan de Wilhelminastraat. Een erfwoning vloog in brand waarbij de vlammen dreigden over te slaan naar belendende panden.

In een van die panden zouden er zuurstofcilinders aanwezig zijn, verteld een buurtbewoner aan onze redactie. Als het Korps Brandweer Suriname 5 minuten later was, zou er wellicht sprake zijn van een enorme ramp, aldus de buurtbewoner.

De schade bleek beperkt tot één erfwoning die volledig vernield is door het vuur. De belendende panden liepen schroeischade op. De brandweer was in de ochtend nog bezig met nablussingswerkzaamheden, zoals in onderstaand filmpje te zien is:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES