Jongemannen op brom dood nadat ze geen voorrang verleenden

4
Twee jongemannen dood nadat bromfietser geen voorrang verleende

Het fatale verkeersongeval te Nickerie, waarbij de 17-jarige Mario Shewraj en de 21-jarige Raoel Maharajee afgelopen weekend kwamen te overlijden, vond plaats doordat de bestuurder van de brom geen voorrang verleende aan een auto. Dat heeft het Korps Politie Suriname zojuist bevestigd.

Het tweetal raakte in de late avond van zaterdag 11 december op de kruising van de Walther Hewitt- en de Skrivinankotistraat betrokken bij een aanrijding met een personenauto. Ze zijn in de ochtend van zondag 12 december in het Mungra Medisch Centrum (MMC) te Nickerie komen te overlijden.

Wetsdienaren van de Verkeersunit van Regio West die inspeelde op de melding van de aanrijding troffen partijen op voormelde locatie aan. De bromfietser en duorijder die zwaar lichamelijk letsels opliepen werden met de ambulance afgevoerd naar het MMC.

Beiden werden ter verpleging opgenomen in de ziekeninrichting, alwaar zij in de ochtend van 12 december het leven lieten.

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder J.J. (33) over de Walther Hewittstraat reed, terwijl de bromfietser met duorijder over de Skrivimankotistraat reden. De bromfietser verleende daarbij geen voorrang aan de autobestuurder met als gevolg de aanrijding.

Het is vooralsnog niet duidelijk wie van de twee de bromfiets bestuurde. De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs verkeerde niet onder invloed van alcohol. De Verkeersunit van regio West is belast met het onderzoek van deze aanrijding.


4 REACTIES

 1. Heel erg triest. R.i.p. jonge mannen. In de bloei van hun leven
  Ze verleenden geen voorrang?? Ik heb op rijles geleerd extra op te letten op bromfietsers, fietsers en voetgangers. Als auto bestuurder heb jij een rijbewijs.
  Houd altijd rekening. Als de auto niet hard had gereden konden de jongens ongeluk krijgen mr nog leven.
  gemodereerd

 2. Wordt het niet eens tijd dat kwetsbaren altijd voorrang hebben. Hier in Nederland moet je geen fietser aanrijden. Als heeft die geen voorrang, ze krijgen voorrang. Als automobilist ben je altijd fout als je fietser aanrijdt. ze moeten de verkeersregels in Suriname gaan veranderen.
  gemodereerd

 3. @Debby hoe weet jij dat de auto hard reed. Het is een triest geval maar in Suriname kunnen de jonge kerels ook heel hard rijden met hun opgevoerde bromfiets, dus niet klakkeloos de schuld leggen bij de automobilist. R.i.p Mario en Raoel.
  gemodereerd

 4. debby wat een dom lullen van jou , die bromfietser heeft zeker ook te hard gereden en geef niet direct die autobestuurder de schuld , in dit geval is bewezen dat die bromfietser de schuldige is , en hij kan het niet navertellen , maar wel dat hij zijn duopassagier de dood heeft ingejaagd.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.