Auto raakt van de weg en slaat over de kop

7

Deze personenauto is zondagavond kort na het ingaan van de avondklok in Suriname, over de kop geslagen aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg. De bestuurder raakte gewond en is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De automobilist zou de controle over het stuur hebben verloren en van de weg zijn geraakt. Het voertuig belandde deels in een goot, sloeg vervolgens over de kop en kwam tegen een schutting tot stilstand.

De wagen is zwaar beschadigd. De politie is ter plaatse bezig de schade op te nemen.


7 REACTIES

 1. Wel bij zo’n ongeluk zijn er drie oorzaken mogelijk. De chauffeur maakt de fout, de auto heeft een mechanische probleem of de weg is slecht geworden en heeft kuilen en verhogingen. Autoreparaties en wegonderhoud zijn zaken die duur zijn.Chauffeur ’s fouten kan leiden tot hoge hospitaal kosten. Dit ongeluk is wel spectaculair. Meer ervan leidt tot afroming van het autobestand en veiliger verkee r.
  gemodereerd

 2. Bezopen macht over het stuur kwijt geen rijbewijs aan het appen /bellen
  slechte zicht aan het inhalen ??? ”Vult U het maar aan, ik zeg bezopen”
  of hij /zij kan niet rijden zoals velen in Su. In Su zijn er meer idioten in een auto
  dan thuis, de goede niet te na gesproken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Het zijn steeds de zelfde wegen of straten waar de ongelukken gebeuren. Al deze locaties moeten een swietie watra wasie krijgen en men moet ophouden in Suriname om alle wegen te besprenkelen met Alcohol, het brengt alleen maar ongeluk.
  gemodereerd

 4. Iedereen weet wanneer de avondklok ingaat. Surinamers houden zich nooit aan de tijd en hebben altijd haast. Naast appen/bellen achter het stuur, hard rijden, gaten in de weg, een slecht verlichte weg, onder invloed van dank of drugs. Meestal is een combi van deze ingrediƫnten de oorzaak om in de sloot op je kop te eindigen.
  gemodereerd

 5. er zijn zoveel dingen die niet kloppen, o.a. verlichting die kapot is en er gewoon weken mee doorrijden, schokbrekers want als men over een drempel gaat dan zie je de wagen nog na veren, en niet te vergeten het door blijven rijden met een thuis komertje, soms weken lang en niet te vergeten dat banden druk van z’n thuis komertjes 4.2 bar moet zijn en deze niet harder mag dan 80 km p/u.
  gemodereerd

 6. Zuipen/drugs en hard rijden. Dan krijg je dit.
  Met de gaten en waterplassen kan je liever voorzichtig rijden. Je vliegt zo.
  Elke dag hetzelfde verhaal. Minister van juspol zwijgt in alle talen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.