Speciale inzamelingsactie om Kerstpakketten samen te stellen voor behoeftigen

3
pakket
Archieffoto

De Stichting Colors Events & Entertainment wil speciaal voor Kerst een inzamelingsactie houden, waarmee zij 100 pakketten wil samenstellen voor behoeftigen. Dat heeft voorzitter Raoul Donner aan de Waterkant.Net redactie laten weten.

“Het gaat niet om hoeveel we geven, maar hoeveel liefde we erin stoppen. Kerst gaat over liefde, vreugde en geven vanuit het hart. Give safely to charity this Christmas”, aldus Donner. Hij vraagt een ieder die kan bijdragen voor dit sociale project, deze bijdrage te leveren in de vorm van voedingsmiddelen en/of een sociale bijdrage.

De pakketten bestaan uit blom, gele erwten, suiker, zout, uien, knoflook, bruine bonnen, doperwten, tomaten sardien, olie sardien, spijsolie, stroop, pindakaas, thee, bamie, rijst, boutjes (halal), toilet papier, badzeep, afwasmiddel en kerstbrood.

“Uw donatie kan een feestelijke kerst bezorgen voor een familie in deze zware tijd! U kunt tot en met uiterlijk 20 december 2021 doneren. Mensen die bereid zijn te willen helpen mogen ons contacten op 08620331 – 07223929”, aldus de initiatiefnemers.


3 REACTIES

 1. Ik ken maar 1 stichting en dat is, van Louis Vermale: Ik doneer daar anoniem!
  ”En het komt altijd terecht, Loetje a man sdong”

  bun tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. @J.Zwartmans,

  Nu je hebt bekend gemaakt dat je anoniem doneert aan de Stichting van Louis Vermale, ben je geen anonieme donateur meer.
  Je hebt je linkerhand laten weten wat je rechterhand doet.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.