Nationale Kerstboom weer opgezet op Onafhankelijkheidsplein

5
Nationale Kerstboom opgezet op Onafhankelijkheidsplein Suriname

Op het Onafhankelijkheidsplein in Suriname wordt momenteel gewerkt aan het opzetten van de nationale Kerstboom. Deze krijgt een hoogte van 25 meter. Het is een andere boom dan die van voorgaande jaren.

Op dit moment is men bezig met de metalen constructie van de kerstboom, die dit jaar niet door Roeli’s Lightning & Decor wordt opgezet. Volgens de Surinaamse regering heeft het bedrijfsleven ingesprongen en kost de boom de staat niets.

Komende week zullen de lichten worden aangemaakt. Dit is de laatste jaren een officieel evenement geworden. De organisatie lag vorig jaar in handen van het kabinet van de First Lady.


5 REACTIES

  1. Als ik naar het geraamte constructie kijk van deze boom is hij verre mooier dan die van Roelie’s die ik altijd een lelijke boom heb gevonden. Te dun en spits. Ik ben dan ook nooit gaan kijken naar de fysieke boom. Ik ben benieuwd wat deze wordt.
    gemodereerd

  2. Wat een toestand om zo een paskwil te plaatsen op het plein, terwijl er genoeg dennebomen gratis groeien in het land. Maar nee ook hiermee moet er politiek gespeeld en gesjoemeld worden.
    gemodereerd

  3. Alleen nog heel veel sneeuw. Laat de sneeuw maar komen…..stuur het vooral naar Nederland, daar sneeuwt het niet voldoende.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.