Man (51) kreeg 150 SRD om cocaïne in gestoofde mopé te smokkelen

3
cocaïne
Foto ter illustratie

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, hebben in de eerste week van december de 51-jarige postverzender Ronny D. op zijn woonadres te Paramaribo opgespoord en aangehouden. Hij probeerde cocaïne in een postpakket te smokkelen meldt het Korps Politie Suriname.

De verdachte heeft op dinsdag 5 oktober van het lopend jaar een postpakket ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo. De douanerecherche trof tijdens de controle in het postpakket 58 gram cocaïne aan, die in twee pakken gestoofde mopé was verwerkt.

Bij de voorgeleiding verklaarde Ronny aan de politie dat hij de drugs had gepost op verzoek van een ex-buurman, ene M. die hij op straat had ontmoet. Echter weet de verdachte niet waar M. nu woonachtig is. Voor het posten van de drug zou de postpakketverzender SRD 150 als beloning hebben gekregen, schrijft KPS.

Samen met het postpakket werd het verderfelijk spul in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte Ronny door de politie achter slot en grendel geplaatst.


3 REACTIES

 1. Omgerekend 6 € verdiend en nu heb je een strafblad, degene die het
  pakket liet posten, moesten ze gelijk elimineren. Effe raden, is dat weer degene
  die het vliegramp overleefd heeft???? (150 Srd is voor velen in Su,)( een dagloon.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Bij de voorgeleiding verklaarde Ronny aan de politie dat hij de drugs had gepost op verzoek van een ex-buurman, ene M. die hij op straat had ontmoet. Echter weet de verdachte niet waar M. nu woonachtig is.

  Komt er weer ene met zo een lul smoes!
  Deze idioot wilde gewoon wat uit proberen om te kijken of het spul wel aan zou komen op plaats van bestemming bij zijn kornuiten.
  Zo ja, dan zou hij weer wagen, alleen met een groter hoeveel.
  En dat geldbedrag ook mooi verzonnen. Echter hier trap ik niet in, dombo!

  Nu mag je gaan brommen!
  Dat wordt een leuke kerst in de lik.
  gemodereerd

 3. Deze kleine man, weten ze wel in no time op te sporen en op te sluiten. Terwijl die grote hap, daar waar het echte geld word verdiend! Weinigen achter het tralies belanden..
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.