Fake Facebookpagina’s ministerie BIBIS in omloop

5
facebook in Suriname

De Surinaamse samenleving wordt erop geattendeerd dat er valse Facebookpagina’s van het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS) in omloop zijn.

Regelmatig is het ministerie, alsook de minister zelf, het doelwit van kwaadwilligen die op de vleugels van het ministerie nietsvermoedende burgers in Suriname trachten te misleiden. Deze valse accounts beloven in ruil voor geld, te zorgen voor visa, grond, tickets of andere zakelijke en financiële transacties.

De samenleving wordt verzocht om niet in te gaan op deze valse aanbiedingen en bij het tegenkomen van dergelijke nepprofielen, deze onmiddellijk te rapporteren bij Facebook als te zijnde fake.

Het ministerie doet een dringend beroep op de gemeenschap alert te zijn en steeds de officiële procedures te volgen.


5 REACTIES

 1. Hij zelf is een fake minister. Hij verrijkt zichzelf ten koste van Sur. Waarom doet hij dat niet in amerika?? Daar was hij allang met de grond gelijk gemaakt.
  Hij rooft su leeg om in grote luxe re blijven wonen in usa. 2 de Greg Rusland
  gemodereerd

 2. Gewoon opzoeken en opsluiten degenen die er werk van maken om nepprofielen aan te maken. De mensen weten waarschijnlijk niet wat ze met dit soort handelingen aanrichten.
  gemodereerd

 3. je moet als overheid ook helemaal niets doen met facebook.
  maar veel bedrijven en ministeries maken gebruik van facebook
  facebook, een site die totaal niet betrouwbaar of veilig is in geen enkele manier
  gemodereerd

 4. Het moet toch mogelijk zijn om degene die het bericht op Facebook geplaatst heeft te achter halen via IP adres zijn Facebook account/WhatsApp, zijn mobielnr en pc.

  Ik hoop dat de dader/s snel worden opgespoord door justitie en politie en een ieder die weet wie de dader is of de bron/nest waar dit bericht vandaan komt, moet die melden bij de politie.

  De criminaliteit moet met wortel en tak worden verwijderd uit de republiek Suriname,

  Suriname moet weer een veilig land worden om te leven en een democratische rechtsstaat worden, waar aan een ieder onder worpen is aan de grondwet en internationale verdragen.
  gemodereerd

 5. debby , jou vriend bouta weet niet eens wat facebook is , nee jou vriend wordt hier beschermd door andere vrienden van jou , maar debby the face van jou vriend zal nooit in een boek verschijnen , het zal spontaan zelf gaan verbranden , en pas op kijk dan niet in een spiegel jou face is niet meer zichtbaar
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.