donderdag, februari 22, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidCOVID-19: 1 dode en 25 nieuwe besmettingen

COVID-19: 1 dode en 25 nieuwe besmettingen

-

Does Travel & Cadushi Tours

Afgelopen etmaal zijn er 1 coronadode en 25 nieuwe besmettingen genoteerd in Suriname.

De nieuwe gevallen zijn geconstateerd na 308 keer testen (8,1%). Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Op dit moment worden er 13 personen in de ziekenhuizen en 13 op de intensive cares behandeld.

Het dashboard na de update donderdagavond:

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

4 REACTIES
 1. Covid yeam is bang voor resultaat van feestendennin Su. De regering feest toch ook??
  Ik weet dat er bij bepaalde beroepen zoals arts eb verpleegster een eed afgelegd is om alle zieken hulp te verlenen maar in Su is het alleen rijken helpen.
  Hoofd IC van az doet alsof daar van hem is. Machtsdronken zijn ze


  gemodereerd
 2. Debby wat gaat het jou aan als de rijken worden geholpen. Dat klopt sowieso niet. Waarschijnlijk woon je in Nederland of een ander land buiten Suriname en je functie niets anders is dan schoonmaken. Debby is gewoon een schoonmaakster en is jaloers op de Surinamers die het goed hebben. Debby beledigd niet alleen de artsen, maar ook de hele surinaamse gemeenschap. Debby je bent een schoonmaakster in Nederland en wij zijn in Suriname hoog opgeleid. Alsof we minder verdienen maar wij hebben een status. Jou status is en blijft een schoonmaakster, so be jealous op anderen. In Nederland worden doctoren ook beledigd dat ze de hoge Pieten alleen helpen, maar daar moet je voor werken om die status der hoge Pieten te bereiken. Debbie maar dar weet je niet he? want je leest geen krant, maar ruimt de krant van die bakras op en stop je in je tas en gebruik je die krant samen met je families als toiletpapier. Ik denk dat ik voldoende wijs de Debbie heb gemaakt! Debby fijne schoonmaak dag toegewenst.. ga snel anders slaat die bakra op je kont!


  gemodereerd
 3. debby kom met bewijzen , maar dat kan je niet he , ,,Voor Debby” noemt jou een schoonmaakster nou wij denken dat jij niets bent , jij bent afhankelijk van de Nederlandse staat , deze instantie moet jou eens goed natrekken , nou debby dan wordt je uitkering stopgezet , en debby als je hier naar Suriname komt kun jij schoonmaakster worden in de zorg , daar in leonsberg , je baasje poept veel in zijn luier en moet schoongemaakt worden , houdt wel rekening met de covid protocollen hier in Suriname


  gemodereerd
 4. debby , in Nederland wonen 17 miljoen ( 17.000.000) mensen en tot nu toe 21.000 covid doden triest een van de 810 Nederlanders is er aan gestorven , hier in Suriname met zijn 700 duizend ( 700.000 )mensen zijn er tot nu toe 1.180 covid doden triest een van de 590 Surinamers is er aan gestorven , nou debby wat denk je , waar hebt je de meeste kans om te overlijden aan covid


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES