Politieman beschuldigt buurman van diefstal en bedreigt hem met vuurwapen

4
wapen

Een politieman heeft een bewaker, die zijn buurman is, bedreigd met een vuurwapen. Hij vermoedt dat de buurman de rechterzijspiegel van zijn auto heeft gestolen. Van deze bedreiging is dinsdag aangifte gedaan.

De buurman werkt bij een bar. De agent ging naar de bar en wilde daar een gesprek met de bewaker hebben. De bewaker liep met hem naar buiten waarbij de agent hem zijn auto van het merk Toyota Vitz aanwees. Hij was verbaasd dat de wetsdienaar hem aangaf dat hij de rechterzijspiegel terug moest geven.

De bewaker gaf aan niets te weten over de gestolen zijspiegel, maar de agent bleef erbij. Hij zei dat indien hij zijn zijspiegel niet zou krijgen, de man wel zou merken wat met hem zal gebeuren. Daarbij haalde de agent ook een vuurwapen tevoorschijn. Hij beweerde camerabeelden van de diefstal te hebben.

De bewaker schrok hevig van de bedreiging. Zijn collega’s kwamen erbij om rekenschap te vragen aan de agent over wat er gaande was. De agent vertrok daarna van de bar. 


4 REACTIES

 1. Da

  gaat dtie agent toch gewoon nar de justutiele wrakkenopslagplaats? Daar heeft hij een ruime keuzze uivoz en matkx onderdelem
  gemodereerd

 2. Dit is niet ‘agentwaardig’ ! Dat mag hij helemaal niet doen. Zomaar een wapen trekken voor een burger. Dat zijn gangsterpraktijken en niet hoe een agent hoort te reageren. Ontslag op staande voet en een onderzoek is op z’n plaats. Zo gaat dat in een rechtsstaat. Wat een eikel zeg.
  gemodereerd

 3. Altijd wordt het automerk genoemd, het maakt toch geen ene flikker uit, van welke auto type dat spiegel is ???? ”Ik moet uitkijken, straks wordt ik weer op spam gezet”
  Als deze domme agent harde bewijzen heeft dan moest hij aangifte doen, of zijn
  collega waarschuwen. En vragen om een onderzoek te laten doen!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.