Dief steelt vijf ramen van in aanbouw zijnde woning

4
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De Recherche van Paramaribo heeft op maandag 6 december de 49-jarige Lucien B., nadat hij zich had aangemeld op het politiebureau aangehouden. Deze verdachte pleegde op zondag 7 november een inbraak in een in aanbouw zijnde woning aan de Berylstraat te Paramaribo Noord. Daarbij ging Lucien er vandoor met vijf stuks ramen van de woning meldt het Korps Politie Suriname .

De benadeelde deed van de inbraak aangifte op het politiebureau Geyersvlijt, die het onderzoek overdroeg aan de Recherche van Paramaribo. Bij een ingesteld onderzoek kwam volgens verklaringen van een ooggetuige de verdachte Lucien en het voertuig waarmee hij het strafbaar feit heeft gepleegd in beeld.

Hij werd opgespoord doch niet aangetroffen. Toen de verdachte vernam dat de politie naar hem op zoek was, meldde hij zich op het politiebureau aan. Bij de voorgeleiding legde hij onsamenhangende verklaringen af. Na overleg met het Surinaams Openbaar Ministerie is Lucien door de rechercheurs achter slot en grendel geplaatst.

De ramen zijn nog niet achterhaald schrijft de politie.


4 REACTIES

 1. Ze stelen alles wat los en vast zitten, hopeloos volk ! ”En dat heeft niks te maken met de regering” Een Surinamer steelt graag, de goeie niet te na gesproken!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Het bouwen van een huis wordt, afgezien van de dagelijks duurder wordende grondstoffen, hierdoor stukken duurder. Deze situatie schrikt buitenlanders en met name de diaspora om zich in Suriname te vestigen.
  gemodereerd

 3. De dief heeft waarschijnlijk gedacht: “iedereen gebruikt tegenwoordig Windows, waarom zou ik achter moeten blijven”?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.